Ahojte mamičky, vedela by mi niektorá z vás poradiť, naša Dajanka bude mať 4 mesiace a kojím ju lenže mám málo mliečka a mám ju prikrmovať umelým Humana 1 lenže ona mi nechce piť z fľaše, kedže mi Dr. povedala aby som jej davala trochu čajika tak ten pekne pila a posledný mesiac chce čajík iba na lyžičku. Skúšala som aj fľašky ktoré sú prispôsobené bradavke a nič nepomáha. :D :D Za každú radu dakujem. :D
To chce len cas a hlavne vela trpezlivosti. Nesmies povolit. Ono sa to zda byt mozno take tvrde ale keb bude malinka hladna napije sa aj s flase a bolo by dobre ak by si jej davala do ruk prazdnu flasku. Ona si ju bude smolkat medzi rucickami a nebude sa jej bat. Skus ist na to takto a myslim, ze to zaberie🙂
xevulax, áno to bol hned ten prví čo sme vyskúšali tak pila z neho iba čajík a mliečko nechcela ale teraz aj čajík chce iba na lyžičku :D
Skusala si dudel MAM? U nas to bol jediny dudel ktory sme tolerovali. Ked uz nic ine- nakupit viac dudlov a skusat, ktory bude vyhovovat- alebo dat pit v polospanku- vtedy sme skusali my a zvykla si na dudel. Moja vsak nechcela z prsnika a mala som velmimalo mliecka tak sme boli nuteni krmit z flasky