Názor na umelé mlieko Babylove

mysiacik212
27. aug 2014

Ahojte, chcela by som sa vas spytat, aky mate nazor na mliecko babylove...viem, ze sa viac preeferuju ine znacky, ale malinka mi ziadme z nich nechce...

lucy125
27. aug 2014

@mysiacik212 Ahoj,my sme ho pili od 4-8mes. predtým mal Nutrilon AR lebo mal reflux a potom Babylove malo vypadok tak sme prešli na Sunar complex ale malemu chutilo a nerobilo vobec zle 🙂

pribinak
27. aug 2014

Nas sused ho pije od narodenia, teraz ma maly sused 20 mes., su spokojní, žiadne zapekanie ani grckanie, sem-tam je v DM výpadok, tak behne do Rakúska, tam taky problem s výpadkom nemajú

mysiacik212
autor
27. aug 2014

@lucy125 skusala som ho maldej robitt ako krup.kasicku, tak som zvedava co mi dnes nan povie...;)

mysiacik212
autor
27. aug 2014

@pribinak vypadky? A byvaju caste? Malinka ma 8 mes, cez den mi papa uz vsetko, len skusam cosi na noc a este je mala takze potrebuje mliecko...

pipinka4
27. aug 2014

@mysiacik212 my na nom fungujeme asi od 2 mesiacov a nic zle nan nemozem povedat.nam robil zle aj sunar aj nutrilon a precitala som si o tomto mlieku a vyskusala som ho a ked ma vypadok co uz nemava pouzivame hami to je tiez dobre a podobne ako babylove len trosku draksie.a dalsia vec co mozem vyzdvihnut je super cena 4,59 € za mna a za malu mozem len max odporucit.mala pekne prospieva uz budeme mat 15 mesiacov.je zdrava ziadne problemy.

sonador
27. aug 2014

je to individualne. moj malý má zneho strašné koliky. Môžme piť len sunar premium alebo nutrilon

mawka
27. aug 2014

@mysiacik212 ahoj, moja mala ho mala takmer narodenia a bola som maximalne spokojna, nemala ziadne problemy. najskor to bol hipp - prehanal, potom sunar - zapekal, nutrilon mi prisiel strasne drahy, tak som skusila babylove a sadlo jej perfektne. zlozenie ma rovnake ako ine UM, len kazde je specificke niecim inym. ako pise @pribinak aj u nas byvali vypadky, ale boli v DM take mile a bud stiahli z najblizsej predajne alebo volali do skladu. a ja som kupovala vzdy do zasoby a tak, aby som aspon na tyzden mala, kym by som musela cakat. celkovo si myslim, ze znacka babylove sa vydarila sama o sebe 🙂

erys
27. aug 2014

Ahoj moj malinky ho pije od narodenia aj teraz ma uz 9mesiacov a sme sokojny davam ho do krupicovej kase alebo do polievocky.

mysiacik212
autor
27. aug 2014

@erys ako varis polievocky z mliecka?

pribinak
27. aug 2014

@mysiacik212 spomenula to raz, tak neviem, ale obavzdy kupuje viac krabic naraz

amelya
27. aug 2014

kamoska ho pouzivala a bola spokojna a tusim ho objednavala z rakuska, ale nam zas nesadlo, tak sme museli prejst na humana mliecko a uz je dobre. myslim, ze to vzdy zalezi aj od drobca

miruska2308
27. aug 2014

Mliečko babylove je perfektné teda aspoň u nás určite, malý ho pije prakticky od narodenia, krásne nám priberá, rastie, bruško ho nebolieva, kaká tiež bez problémov, cena perfektná, ešte dodám, že sme zatiaľ neboli ani raz chorý 🙂

vjaja
27. aug 2014

perfektné, malý mal problém s grckaním, skúsila som všetko možné, keď som začala dávať toto mlieko, sem tam si grcne, ale už nevyvráti všetko čo zjedol

renca55
27. aug 2014

Moja tiez to papala a stále bola hladná, tak sme presli na sunar complex. Inác nic zle jej nerobilo. 😉

lauricka
27. aug 2014

@mysiacik212 spokojnost, babylove je dost oblubene u mamiciek aj deticiek, my tiez sme mali radi. Najrpv sme mali Nutrilony a potom, ked uz boli vacsi, sme presli na Babylove a super.

lauricka
27. aug 2014

@mysiacik212 vzdy si vycihnes v DM dni, kedy je zlava na detske produkty a urobis si zasobu. Treba byt clenom a mat ich kartu. Zoberies viac krabic a dalsi mesiac bude zlava znovu a tak dokola. Brala som aj 10 naraz kludne. Cena je super oproti ostatnym. Akurat treba radsej prist na zaciatku tych zlavovych dni alebo hned po tovare, aby to nebolo uz vybrakovane.

lauricka
27. aug 2014

inak, predavacka v DM hovorila, ze ho beru aj pre babo, co maju v rodine, lebo ziadne ine nechcelo, len to

kochanka
27. aug 2014

ahoj ja som vsade citala same chvaly na toto mlieko tak som ho kupila nastastie len male balenie a ani to sme neminuli vôbec sa nedalo rozmiešať stale tam ostavali hrudky

erys
28. aug 2014

@mysiacik212 ja tak s hlavicky ti nespoviem ale nasla som som ich na internete skus ich a budes spokojna ty aj tvoje babo 😉 mojmu to chuti a pekne pribera drzte sa mi a dobru nocku a prepac,zetak neskoro odpisujem ale prerabam s partnerom kuchynu a nic nestiham ahoj

minqea
1. sep 2014

ja som tiez kupila babylove na vyskusanie, konkretne bio 3, avsak, prvy pohar som komplet vyliala, lebo som nepredpokladala, ze ho treba tak poriadne miesat..upchalo totiz pohar. na druhy pokus som sa uz pripravila, ale obycajnou lyzickou sa mi veru rozmiesat nepodarilo, takze som ho musela precedit. to vidim ako najrychlejsie riesenie. osobne som sklamana. jeho konzistencia je tiez ina. takze cena sice vyhodna, ale chce to ovela viac casu na pripravu. my sme doteraz pouzivali sunar comlex, ten je naozaj v pohode.

matafilipova
1. okt 2014

Ahojte, babylove treba rozmiesat asi v 2/3 studenej vody a potom priliat horucu, tak sa hrudky nerobia 🙂