Ahojte, aký máte názor na Hipp Bio Combiotik 1? Už sme vyskúšali viacero UM, ale malého zo všetkých zapekalo. Rozmýšľam nad týmto UM, lebo na neho vidím väčšinou len dobré recenzie. Nie je v ňom ale taurín, ktorý je vraj dôležitý pre rozvoj mozgu, tak teraz neviem... Aké s ním máte skúsenosti?
My mame hipp a sme spokojni, keby sa mam rozhodnut znovs tak kendamil. Keby nesadol tak hipp😉
@sophieee každému bábätku sadne niečo iné. Mlieko ale treba skúšať aspoň 2 týždne aby si tráviaci systém reálne zvykol takže ak ste skúšali viac mliek a kratšiu dobu tak žalúdok môže byť pobláznený aj z toho. To nie je vyčítka😉 prešli sme si niečím podobným. Nepíšeš koľko má bábätko dní/mesiacov, ale kľudne to môže byť len tým, že babu sa ešte len formuje tráviaci systém... Takže jasne treba skúšať, len teda s mierou 😉 náš s hipp vracal.... Najlepšie mu sadla HA beba a neskôr sme prešli na bebu optipro.... Skúšali ste aj dm babylove mlieko, alebo beba sensitive prípadne france leit to sú väčšinou "ľahšie" mlieka 😉
Aj ja som dávala HIPP-ko. Za mňa super, zo začiatku si musela zvyknúť, zapekalo ju potom ok. Obsahujem aj tie pro- a pre biotic. Keď som ho dávala malej, bola najzdravšia. Ale to nemuselo byť spôsobené tým.
Sestra ma malu na Hipp a jw spokojna a aj kamoska uz tento rok 4 rocneho "odchovala" na Hipp a je to velmi bystry, sikovny chlapec takze ja by som sa nebala ist donho aj ja planujem nim dokrmovat ak sadne.
@sophieee ja som presla z nutrilonu na hipp presne kvoli zapekaniu..ja hippko odporucam 👌
Obe moje deti mali hipp, nezapekalo ich a chutilo im, iné mlieka odmietali.
My mame tiez Hipp combiotik a spokojnosť.
Ďakujem za názory, určite vyskúšam
Ahojte prepáčte ze otravujem mam 2mes. dcerku sme na UM v nemocnici sme boli na Nutrilone lenze ju z toho zapekalo tak sme presli na bebu sensitive z toho kakala 5krat za ten tmavozelenym riedkym smradlavym tak sme presli nakoniec na hipp combiotik 1 stolicu ma zltu peknu lenze ako tvaroh hrudkovy a nejde jej kakat potom davame cajik fenyklovy a aj prevarenu vodu no zatial to nezabera co by ste dali vy ? Prosim o radu
@olivia1425 prosím, a ktoré mlieko hipp ste kvôli zatekanie mali? Nás tiež zapeká, no plus ak grcáme veľmi .. teraz mame nutrilon colics
@daniela_p hipp c9mbiotik 😊
@sophieee ahoj ☺️ my sme mali HIPP... Potom sme prešli ani neviem prečo na BEBU a tá nás zapekala... Tak naspäť k HIPP a ten nám robí dobre... 🙂 ale tak každé bábätko je iné... Vyskúšaj a uvidíš... Nám robí dobre ☺️