Dobrý deň/ahojte!
Chcela by som poprosiť mamičky, ktoré z hocijakého dôvodu nevedia alebo nemôžu dojčiť, aby mi prosím napísali, ktoré umelé mlieko používajú pre dieťatko.
Ďakujem veľmi pekne 💐
@alexa358 daj to, ktoré mu/jej daju v pôrodnici, ak nesadne, treba skúšať iné. Konkrétne sa poradiť nedá, pretože každému bábätku vyhovuje niečo iné. Môjmu sadlo len France Lait.
@bluemoon24 Ďakujem 💐
@lady_hurts Ďakujem 💐
@alexa358 kendamil jednoznačne . Zasati neboli bruško
@alexa358 beba supreme pro 1.
Kendamil. Ja som kvôli refluxu prešla na Nutrilon AR 1 a okrem toho, že smrdelo, dcére vôbec nepomohlo, vracala z neho ešte viac a ako bonus mala zápchu, s čím nikdy problém nemala. Je to ale individuálne, čítala som, že Beba je tiež fajn.
Každá ti tu napíšeme to ktoré sadlo nášmu dieťaťu, takže tu budeš mať napísané všetky značky a aj tak sa musieť rozhodnúť.Dcera mala Nutrilon, synovi naopak vôbec nesadol, pil Hipp.
@alexa358 kombinujem dojcenie a dvakrat denne davam umele mlieko - pouzivam kozie a to bud zn. Topfer alebo Holle. Je lahodne a malemu chuti 🙂
Môj len HiPP bio Combiotik a to sme skúšali aj slávny Nutrilon,Sunar opakovali sa koliky problémy s vyprázdňovanim,reflux.. každé dieťa je iné môjmu sadol práve ten Hipp treba vyskúšať 😇
@nikushik12345 Ďakujem 💐
@petkasaurus Ďakujem 💐
@ivkabojkasova Ďakujem 💐
@ivanka12311 Ďakujem 💐
Jednoznacne Kendamil !!! Mali sme Sunar, Nutrilon, Hipp (to bolo tiez relativne ok), ale Kendamil vyhral uplne. Ten by som si kludne aj ja do kavy dala 😂
@alexa358 ahoj, my jsme meli nutrilon pro futura do 6m a pak jsme presli na nutrilon advanced. Ale ono ti to moc nepomuze, protoze kazdemu miminku sedne neco jineho 🙂