Na aký druh umelého mlieka Hipp prejsť z Nutrilonu?

semka24
27. nov 2011

Ajojte babuľky, chcela by som prejsť z nutrilonu na značku Hipp, pretože nutrilon môjmu drobcovi robí zle a to akýkoľvek či už Hačkový alebo comfort. Stále zvracká, bolí ho bruško a je strašne celé dni nervozny. Potrebovala by som radu či mu stačí obyčajný Hipp alebo je lepší nejaký špeciálnejší. Ďakujem veľmi pekne 😉

katren
27. nov 2011

No ja chcem prejst po 6-tom mesiaci z Nutrilonu na ten Hipp Bio Combiotik (pre- a pro-biotika)

anjelicek26
27. nov 2011

@semka24 - hipp je skvele mliecko, ale rovnako ako u inych - uvidis, ked vyskusas. Kazde dieta reaguje inak. My s nim mame velmi dobre skusenosti. S nutrilonom - bolesti bruska, krce :( Aspon teda z jednotky :( A hipp nema extra HA mlieko. Je len normalne standardne s probiotikami.

gloria9
28. nov 2011

ahojte babenky pridam sa aj ja k vam ja nemam mliecko tak musim malickemu davat umele mliecko co je mi velmi luto davam mu nutrilon pre novorodencov lenze ako si vsimam tak stale mi place, puci sa, tlací vkuse a nevie mi spinkat myslite si ze je to z nutrilonu?ak ano tak co ine mi odporucate aku znacku?nema este ani tri tyzdne.

landrea
18. dec 2011

Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.
nas drobec obcas dostava mliecko hipp combiotik 1 v pripade mojej nepritomnoti, a podobne, mame len dobru skusenot. ziadne traviace tazkoti. a zda a ze smakovalo :O). navye je v bio kvalite , co je super, a citala som test greenpeace, bol pekne umiestneny..
http://gruppen.greenpeace.de/ingolstadt/uploads...

nikalea
2. jan 2012

do nedavna sme papali aj mi Nutrilon najskor HA potom AR ..teraz davam malej Hipp Bio a je s neho kludna robi jej dobre na brusko ale ma dni ked sa popuci nevie poriadne vykakat ale vsetko je v norme .. ved ani mi nemame svoje dni stale ...ja som s nim velmi spokojna ....

heni79
2. jan 2012

Ja som mala s Nutrilonom dobrú skúsenosť. Ale každé dieťa je iné.
K veci.
Ja by som vyksúšala napr. raz Nutrilon (chuť, ktorú pozná) a v ďalšej dávke iné mlieko. Ak nezareaguje negatívne, pokračovala by som tak aspoň ešte jeden deň. Až po žiadnej rakcii by som dal definitívne nové mlieko.

vargova010
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danielocko
13. okt 2012

Pozdravujem, nasej malej robi zle nutrilon,ma 12 dni,🙂🙂🙂 chceme jej davat babylove,ako prejdeme na to ine mliecko,place par minut po napapani,vlastne mliecko mamka nema☹ doslo hned v nemocnici,asi kriza je aj tam,tak vas mile mamicky poprosim o radu, velmi pekne dakujem,velmi si vazim vsetky zeny co vychovavaju deti,vazim si Vas preto,moje dievata milujem, ,prajem vela kludnych noci,,Daniel,,

mondulka
14. okt 2012

Ahojte,moja maličká mala nutrilon asi 4 druhy aj v nemocnici to do nej tlačili a mala z neho strašné problémy,krče,stále sa pučila,stále plakala a nechcela mi ani spinkať,prdíky mala strašne silné takže ja hovorím že Nutrilon už nikdy v živote nechcem vidieť. 😠 Doktorky to do nás tlačili a vraveli že to je normálne že to prejde.Neprešlo a tak som išla do DM a kúpila mliečko Babylove ktoré neviem vynachváliť.
Danielocko kludne prejdite na babylove z jedného dňa na druhý proste začnite mu dávať hneď babylove.Moja malá ako ho začala piť sa úplne zmenila,žiadne bolesti,žiadne pučenie a hlavne žiadny plač.Krásne spinká celú noc a aj cez deň a je to krásne usmievavé bábo.Pijeme ho od 6 týždňov. 🙂

momo216
15. okt 2012

ja som davala malemu nutrilon ale tak isto mal problemy, bol nervozny, plakal, stale mi vrackal a podobne. presla som na hipp combiotik HA kedze musime HAckove mliecka ale to bolo este horsie, zacal mi vrackat vodu, nakoniec sme museli zacat na tyzden papat bezlaktozove mliecko kedze mu hipp urobil zle a teraz skusame bebu, zatial som spokojna no uvidime

marynka85
3. máj 2013

po kojeni som malemu dala Sunar - vyhadzal sa, tak sme kupili Nutrilon, uz 7mesiacov ho papa a nema problem... a zlozenim som nadmieru spokojna. Skusili sme Hipp combiotic a dva dni po sebe ho prehnalo. A vadi mi ze je z neho mastna flasa.