Do 10 mesiaca sme ho dostávali na predpis s doplatkom. Teraz si ho musíme hradiť sami
Mi sme mali tiež Nutrilon HA, potom sme prešli na normálny nutrilon, neskôr na obyčajné mlieko a môžem potvrdiť, že obyčajné jej chutilo najviac.
Tak nam ho predpisovala len do ukonc.3.mesiaca (nutrilon ha1), nutrilon ha2 sme kupovali do roku a potom sme presli na obycajne mlieko. Nerobi jej ziadne tazkosti a navyse jej aj velmi chuti.
no my sme do roka HA nutrilon davali, ale gastrologicka odporucala ze ak je dieta zdrave a nema problem tak by nemalo byt na HA mlieku. no ale co sme vyskusali zo vsetkeho mala hnackovala brutalne. ale vraj to len bola reakcia na konzervant. nakoniec sadlo HIPP mlieko nie HA ale teraz sa to vola combiotic. ale alergiu v rodine mame a aj dcerka ju ma takze nejako nam nepomohlo v tomto smere. ale ak ti odporucali prejst na ine skusaj az prides na take ktore sadne aby nezapekalo a neprehanalo. drzim palce
my sme zacali davat hami ,, aj u prveho aj u druheho syna
babylove z DM .. 600g za 4,99€ 🙂 .. som nadmieru spokojná ..
my sme presli z HA-ckoveho na obycajny Nutrilon, teraz uz aj prichut vanilka, banan, ale najradsej ma klasicku prichut Nurilon 3 😉 inak mimo kupujem Aptamil. 🙂
my davame Nutra defence a velka spokojnost
Na obycajny nutrilon... od 1 roku su potom aj ochutene 🙂 Alebo na ine mlieko podla veku dietata, nemusite sa drzat znacky.. len aby vam vyhovovalo
Skvelé mliečko je Sunar Nutradefense a je aj vo forme HA. Je lpšie ako nutrilon a ešte aj cenovo výhodnejšie.
nam ho pediatricka predpisovala len do 8 mesiaca, odvtedy ho kupujeme sami. ale ak mate v rodine alergiu, kupovala by som HA2 az do roku. aj my to tak robime, je to sice paradna suma za mesiac, ale ak je sanca, ze sa u dietatka alergia nevyvinie, stoji mi to za to.