Na aké mlieko ste prešli po antirefluxnom?

lubik87
26. dec 2018

Dcérka bude mať o pár dní 1 rok a tiež už mám poslednú krabicu Nutrilon ar. Na aké mlieko ste prešli od 12 mesiacov? Vopred píšem že obyčajné z potravín nie.dakujem 🙂

malinajahoda
26. dec 2018

@lubik87 mate na predpis? My sme mali Beba AR. A už vám netreba antirefluxné?

lubik87
autor
26. dec 2018

@malinajahoda áno na predpis ale to je len do 12 mesiacov od roka myslím že AR3 Nutrilon už nie je

lubik87
autor
26. dec 2018

@malinajahoda no a.kedze.pije toto tak neviem ako je to s grckanim to zistím až po výmene...viem že obyčajný Nutrilon vygrcka ešte tri mesiace do zadu vraj babylove je hustejšie mliečko

karmela
26. dec 2018

@lubik87 normálne mliecko už pijeme ostali sme pri sunare teraz pije sunar complex banán alebo vanilka.Uz od 10 mes nechcela ár a sme v pohode

malinajahoda
26. dec 2018

@lubik87 ak grcka ešte, tak keď tak kupujte naďalej Nutrilon AR. Veď ta dóza už dlhšie vydrží keďže ste už na prikrmoch.

lucinika
26. dec 2018

My sme kupovali zvlast také zahustovadlo od Nutrilonu pre deti s tebou som a to sme následne vmiesavali do mlieka.

lucinika
26. dec 2018

Našla som ho na nete,volá sa Nutriton.

lubik87
autor
27. dec 2018

@malinajahoda no vydrží stále rovnako 5/6 dní keďže vypije 3niekedy 4*270ml
@lucinika áno poznám to.som.davala pokiaľ.som.malu dojčila len nevidím význam dávať to po roku skôr už zamiešam ryžovu kašu do mlieka....
Mne skôr išlo.o to že na aké mlieko ste prešli po 12 mesiaci ..2 má už nedostačujúce potrebné hodnoty ...
Ale ďakujem vyskúšam kúpiť tie jednorazové dávky nutrilonu a uvidím či ho vygrcka....lebo na sono u nás už nieje šanca mala.nepolezi pokiaľ jej ho spravia :D

lucinika
27. dec 2018

@lubik87 My sme po roku prešli myslím ze na Sunar a ten sme zahustovali Nutritonom. Malému však reflux v tom čase ustaval až sa všetko nakoniec upravilo.

lubik87
autor
27. dec 2018

@lucinika veď práve že ona sem tam grcne z čaju keď vypije 2dcl naraz..no nič ideme do mesta kúpim niečo 🙂 nutriton malú zapekal veľmi to nechcem dávať ...dr vravela.ze.mi.este predpíše 6 mliek teraz som s ňou volala ale že lepšie by bolo.keby prešla mala na 3 asi si dám.nutritony predpísať . Ďakujem za rady 🙂