Ahojte, chcem sa spýtat či treba nutrilon extra kombonovat s normálnym nutrilonom.máme 5týždnov a používame normálny nutrilon ale malinký je hladný už po 1-2hodine. ked často papá potom mi aj vyvráti.Preto by som chcela vyskúšat ten extra či nám pomože 🙂 dakujem
Ja som pozivala nutrilon 1 a tiez som skusila nutrilon extra ale mojmu bolo potom zneho velmi zle plakal mi dva noci bolelo ho brusko.podla mna je normalne ked papa tolko ale skusit treba dat cajik medzi papanim 😉
Veď je ešte veľmi maličký.. Moja dcérka tiež jedla každé dve hodiny, či deň, či noc, nonstop..
My sme to tak robili od 3.mesiaca na noc extra cez den normalny.Po pol roku som extra vylucila. Neviem uz povedat,ci po nom lepsie spal,lebo ja som ho aj oducila,od jedneho nocneho krmenia.Boli noci,ked dobre spal a ked zle spal.Skus,uvidis.Ale tvoje mimi je este male,to je normalne,ze sa tak budi.
skusila by som nechať normálny nutrilon a ak si pýta daj mu čajík,grcká ti preto ,že aj napriek tomu ,že si pýta je prepchatý a potom grcká,mal by jesť každé 3 hod.skús a uvidíš
je to sice uz rok, ale mne sa zda, ze nasa mala tiez papala v tomto veku kazde 2-3 hodiny 🙂 a pozor z mlieckami moc neexperimentuj, moze to vyvolat okrem ineho problemy s kakanim, my sme si tym presli a poviem ti, ze dufam, ze pri druhom babatku sa trafime do mliecka