Ahojte maminy,kamarátka mi povedala, že ak nie je bábätko kojené a papá umelé mliečko, tak že by malo kakať každý deň. Moj malinký papá BEBU a niekedy kaká každý 2-3 deň. Je to v poriadku ?
Ahoj, môj malý tiež papal na začiatku bebu, mal problémy s kakaním a keď sa už vykakal tak mal zelenú stolicu.Často ho aj bolievalo bruško. Zmenila som mliečko na Hami 1 a teraz kaká 2-3 krát denne 🙂))
@patusha282 Ahoj no aj on mava zelene hovienko ale ze to je z toho zeleza co obsahuje mliečko to mi povedala doktorka ze to nevadi, aj jeho bolievalo brusko ale zacala som davat tu bebu comfort a je to teraz chvalabohu lepsie 🙂 tak uz mu ho nechcem menit
@klh013 ahoj mala papa nutrilon kym si nan zvikla nekakala kazdy ted potom kazdy den aj dva krat do dna
@alexandra1104 no ja mu davam bebu už 2 mesiace, tak hadam už je na nu navyknuty lebo ja mu uz mlieko nechcem menit teraz,ked mu sedi toto...no len to ze sa nevykaka kazdy den, ale potom ked uz sa vykaka, tak to riadne naloži 😀
@klh013 kym neni nervozny umrncany..tak to vobec nevadi
@alexandra1104 neni neni, je iba ked sa nudi alebo ked je pokakany pocikany...ale inak nie,ale teraz začal menej papat,zdejol vzdy 150ml, a teraz ked mu zarobim 150 spapa 120 alebo menej ..
@klh013 to aj moja robi niekedy ma malo a niekedy mi necha ale tak ani ty nie vzdy si rovnako hladna
@alexandra1104 noo to je pravda, tak teda ďakujem za rady 🙂
@klh013 malo by,ale neni to pravidlo,..ak kakate tak ako pises tak je to v poriadku a ak ho nezapeka a nema tvrdu stolicu,....tiez moze aj nejaky cajik ,kedze pije UM,....