môj drobec má 2 mesiace, od narodenia je na UM BEBA HA + asi 3 týždne aj materské mlieko, teraz už iba BEBA Optipro HA a posledné 2 týždne ho trápia dosť zapáchajúce prdíky, pre ktoré sa počas dňa budí zo spánku so strašným plačom a je nervózny, kaká tak raz za deň dva a má tmavozelenú stolicu. Neviem čo si mám myslieť, keďže je to iba cez deň, v noci sa mi zobudí raz ale iba kvôli hladu. Berieme kvapky Espumisan L a Bio Gaia.
Choď detskej doktorke, zelená stolica by nemala byť
@lusy22222 pri Bebe je zelena stolica vraj normalna, je to napisane aj na obale 🙂 aj nas ju taku mal
aj mne bolo povedané, že je to normálne, keďže obsahuje viac železa... len si neviem vysvetliť to budenie a zapáchajúce prdíky, kakáme pekne s tým nemáme problém ale to ostatné je trochu divné
@bmiroslava zmenit mlieko, skus France Lait. Biogaiu a kvapky baby calm. Rovnako antikolikovu flašku treba -Mam, alebo Dr. Brown. Uvidiš po tyždni zmenu aka bude.
@momoika antikolikovu fľašu máme MAM, mlieko sme skúšali meniť a bolo to ešte horšie, Biogaiu užívame a kvapky sme skúšali ale tie mu nerobia dobre, jedine Sab.... poslednú dobu mam pocit, že čím je väčší resp. starší tak sa to zlepšuje
ešte som zabudla, že niekedy aj cez deň vôbec nič a prespí aj 4 hodiny