Ahojte môžem prejsť z Babylove bio1 na iný Babylove umele mlieko po asi týždni ? Ďakujem
Grcka a tlačí strašne . Ja viem že tak minimum 2 týždne no to by som radšej prešla na iné ako Sunar . No som myslela že z jednej značky môžem aj skôr
@veronika6478 Koľko mesiacov má bábo? Ja osobne mám napr. so Sunarom otrasné skúsenosti, malému vobec nesedel. Babylove mlieko si baby dosť chvália, ale zase každému dieťatku vyhovuje iné mliečko. Pokiaľ má z neho problémy, tak treba zmeniť, mojmu vyhovoval Nutrilon HA.
Malý ma 5 týždňov . A Nutrilon z neho veľa a nonstop prdel a mal kŕče
@veronika6478 Ako grcká? Ak grcká len trochu po každom jedení, tak to je v norme, niektoré bábatká to proste robia, lebo rýchlo papajú a nahltajú sa aj vzduchu, pokiaľ to z neho nejde prúdom, tak je to v pohode. Moj tiež zo začiatku grckal po každom jedení asi do 3mes. potom to ustúpilo samo. Pokiaľ má normálnu stolicu a nebolí ho bruško, tak by som mlieko nemenila. Ale už je to na tebe, prípadne sa porad s lekárkou, čo ti odporučí ona.
@veronika6478 Mlieko by sa nemalo striedať častejšie ako raz za 4 týždne, samozrejme pokiaľ nie je nejaký vážny dovod, napr. že dieťa z neho veľa vracia alebo tak. Prečo tak skoro chceš prejsť na iné mlieko?