Môžem zahusťovať Bebu HA1 Nutrilonom?

vandlik256
9. dec 2011

Chcem sa opytat ,moze sa beba ha1 zahustit nutritonom?Moj maly ma reflux a uz som skusila aj nutrilon ar ale bolelo ho brusko a nemohol sa vykakat.Maly ma teraz 2mesiace a uz mu nechcem menit mlieko ked mu toto sedi.Poradte mi ,dakujem

lucka1987
9. dec 2011

@vandlik256 podla mna je blbost zahustovat jednu znacku mlieca inou znackou.... nas casto grcka a ma zahustehu bebu AR a sadla nam super....

martina2001
9. dec 2011

@vandlik256 nemá beba niečo podobné ako nutrilon? Ja keď som sa pýtala v lekárni na kombinovanie mliek sa netvárila 2x nadšene. My sme prešli na hami, a hami má produkt hami extra, to je od narodenia a blinká nám menej, teraz má 4mesiace a už je to viacmenej ok. Ten reflux sa vývojom dieťaťa upravuje.

vandlik256
autor
9. dec 2011

A teda ta beba ar mu nezatazuje ani brusko,lebo ako som pisala moj ked mal to ar nutrilon,tak sa nemohol vykakat.Cez den bol zly aj ku veceru a stale len tlacil a pucil sa.Doktorka mi dala teraz bebu ha1 koli tomu kakaniu a zas zacal grckat .Skusila som ho nakrmit po castiach ,ze naskor polku vypije a dam ho grgnut a potom dalsiu polku a celkom to slo ale ked to vypije naraz tak je zle.Neviem co mam robiť.