Môžem prejsť na Nutrilon 1 po Nutrilone HA?

ivka1603
16. aug 2010

Môj syn doteraz papal Nutrilon HA 1 a chcela som prejsť na Nutrilon 1....Chcela som vedieť, či niekto tiež začal dávať takéto mliečko, či vaše bábätko dosť zasýtilo, či nemalo z neho vracanie alebo hnačku, atď... Ďakujem...

tatiana1985
16. aug 2010

@ivka1603 ivka moja papa nutrilon 1...tiez z ha sme presli na nutrilon 1a moja skusenost je, ze to zvladla vyborne..ziadne hnacky, vracania, napapala sa tak s chutou az oci stlpkom obratene-proste pozitok z neho nenormalny kazdy den 🙂 🙂
😉 😀

maryanna
16. aug 2010

@ivka1603 my sme jedli nutrilon HA do polroka a potom normálne z dňa na deň sme prešli na normálny, žiaden problém nebol asbolútne....ono skôr by mohlo byť ak zmeníš značku mlieka..ale nutrilon nutrilon rovnaké zloženie skoro len tá bielkovina je tam v normálnom iná

junovka
16. aug 2010

@ivka1603 kazde dieta je ine a kazde to znasa inak.Treba vyskusat 🙂

kaktusik007
16. aug 2010

@ivka1603 nechapem, preco chces zmenit mliecko... ved ked raz papa hypoalergenne, tak asi je nejaky dovod, pre ktory tomu tak je!!! a potom.... toto je otazka pre pediatra, s nim to konzultuj

miska333
16. aug 2010

mi sme presli a uplne v pohode

luuuu
16. aug 2010

kaktusik007: vobec na to nemusi byt dovod, kedze v porodniciach sa dava iba HA mlieko, ked niekto nemoze kojit a dietatu sadne dane mlieko logicky v nom pokracuje a nemeni prve tyzdne - mesiace, ja som prestala davat HA po mesiaci nakolko bol z neho hladny kazdu hodinu a alergie nemame a uuuuplna pohoda, treba vyskusat 😉

karmelka77
16. aug 2010

mozes kludne zmenit, my sme dokonca zmenili zo dna na den aj znacku z Nutrilonu na Bebu a iba jeden den grckal a potom sa to upravilo...lekarka mi povedala ze sa to moze aj medzi znackami, aj ked my sme zvolili ten drstickejsi sposob, lebo inak sa prechadza postupne...aj ty mozes kludne...keby grckal treba primiesat Nutriton, ten nam grcaknie uplne zlikvidoval...

danciacik
16. aug 2010

ja by som na tvojom mieste neprechádzali, my sme tiež mali hypoalergénny a zmenila som značku ale až hodne neskôr ako pozerám vek na tvojho drobčeka tak by som to nerobila

adetka
16. aug 2010

ja som nemenila... nakolko su v rodine rozne alergie (mlieko, muka, senna nadcha)... ak nie je riziko alergii... kludne mozes 😉

tinkatina
10. dec 2012

to by som chcela aj ja vediet.... papkame Ha 1 a mame aj obycajny nutrilon 1, ci mozme normalne prejst na obycajne? mame len 2 tyzdne a trosku sa z neho nevieme vykakat

ivuska027
10. dec 2012

Bud potrebujete a mate dovod davat HA alebo nie. Ak je tam naozaj dovod, odobreny od lekara, tak by som to neriesila a davala HA, ale ak ho jete len preto, lebo je to "moderne" tak kludne na tu 1tku prejdite. My sme pili HA rok, lebo drobec mal nabeh na alergiu po manzelovi a aj starsi syn je alergik(rok kojeny). Ak tento dovod neexistuje, nie je dovod davat HA 😉

dasenaa
2. jan 2013

Pokiaľ nie je alergik kľudne ho zmeň,je sýtejšie.

nikuskajjj
24. feb 2014

nechcel by niekto Nutrilon 1? kupila som malemu ale grcka z toho,takze sme presli na nutrilon ar. predam za 9eur pouzila som z neho len dve davky...dakujem 🙂

danja121
8. aug 2016

baby.. dalo by sa aj menit cez den a noc? napr. cez den nutrilon ar.a cez noc nutrilon confort?

33veronika
11. jan 2017

Ahojte chcela by som sa poradit. Mam 4 mesacnu dcerku. Kojila som ju cca 2 mesiace a dokrmovala prve dva tyzdne Nutrilonom Premium ale mala bola nervozna a bolelo ju brusko. Tak nam doktorka dala Nutrilon HA a je to teraz v pohode. Ale v rodine sme neni nikto alergik ani nic podobne tak si vravim ci to nieje zbytocne jej dacat HA mlieko a chcela by som prejst na normalny Nutrilon. Len teraz dostala ekzem tak neviem ci je to dobry napad. A poslednych par dni jej cez den nechuti papat a dobieha to v noci ale budi sa co 2 hod. Neviem ci ju to HA mlieko predtalo zasicovat.Nemate niekto podobnu skusenost?

danja121
16. feb 2017

@33veronika ..awoj ,,moj mali mal presne to iste..ja som mu to HA zmenila na comfort..ale najspokojnejsi bol z AR.. uz v 5m ked som mu davala AR..tak stolicu som mu upravovala z domacou detckou vyzivou..