Môžem podávať Beba 1 dlhšie ako 6 mesiacov?

alica009
8. feb 2021

Ahojte, poradte prosim. Dojčim maleho a kojim zároveň, od narodenia mal Beba 1 optipro, bez problemov. Teraz už ma 7,5 mesiaca, dva mesiace cca papame prikrmy, no a od 6. mesiaca som zaviedla Bebu 2, tak ako pisu. Evidentne mu vsak chuti malo, casto odmieta v poslednom case, odkedy idu zuby (mozno aj preto?).
Kazdopadne vo vysledku dojčim viac, prikmy tiez papa pekne a zvysujeme porcie. Ale niekedy tu flasku potrebuje, hlavne rano a vecer.
Co by ste mi poradili prosim?
1) kupit znovu Beba 1 a davat tu, aj ked je pre mladsie deticky? Zda sa mi to dobrý nápad, lebo je na nu navyknuty a zelezo atd o čo ma byt akoze ta dvojka bohatsia, dostane aj z prikrmov a dojcenia.
2) skusit inu znacku mlieka, ak áno ktorú? Ta beba 2 ma hnusnu chut, tak ktoré je chutnejsie, porade prosim..
3) uz len kojit a prikrmy davat, dávať viac jogurt..
Vďaka vopred za Vase nápady

pribinak
8. feb 2021

Skús ho tak oklamať, že napr dávaš 5 odmeriek mlieka, ale nedáš 5 z Beba 1, ale len 4 a tu 1 odmerku das už z Beba 2. Možno nezbada a potom už budeš dávať 2 odmerky

sluchatka
8. feb 2021

ja som sa na toto pytala dr, a dietatko moze pokracovat v 1 mliecku, ak este poriadne nepapa. 1tka mlieko je sytejsie. AK uz pekne papa prikrmy, tak davat 2 ku. Ja som zacala davat 2ku v 7 mesiaci. a odkedy davam dvojku, tak uz mi tolko mlieka nepije, iba v noci a pekne papa prikrmy. Ked kojis, tak ja by som umele nedavala, ak chces teda kojit. Davaj prikrmy a davaj svoje mliecko. Alebo nedavaj svoje a davaj umele, ak uz pekne papa

lucijalucy
8. feb 2021

Ako píše @pribinak , my sme si to u nášho poistili tak, že sme najprv do 1 primiešavali 1 odmerku z 2 mlieka a postupne zvyšovali až ostal čisto na 2. 🤷🏻‍♀️

nikusiak9
8. mar 2021

Predam 2ks beba optipro 1

luciab987
8. mar 2021

@alica009 ja si myslim ze mozes pokracovat s 1, alebo ako pisu baby postupne pridavat 2ku. Nasa bola na Beba sensitive do 1.5roka. Teraz jej sadol Nutrilon