Ahojte, chcem sa spytat ci mate skusenost s tym ci mozem davat mojmu 3,5 mes. syncekovi papat na noc mlieko sunar a pocas dna babylove. so sunaru mi lepsie spi.dakujem
nekombinovala by som. vyber si to, ktore mu sedi lepsie.
Ani ja by som nekombinovala, vyberajte take co vam lepsie sadne a co mu najlepsie chuti...je este malicky na taketo kombinacie mlieka. Niekto si chvali sunar, niekto babylove, inemu sadne nutrilon alebo beba. Asi podla mna ho sunar viacej zasyti, preto lepsie spinka, lebo ma plne brusko. 😉
a prečo mu potom nedavaš sunar aj cez den?
odpoved baaabenka si prosím ta nevšímaj, v zaujem zachovania zdravia svojho dietata
mne lekarka neodporucala menit mlieka, ale zaroven dodala, ze je tlak od firiem, aby mamickam odporucali "drahsie" mlieka. podla mojich informacii, vsetky dojceneske mlieka v ramci EU musia splnat povinny standard, licsia sa reklamou, probiotikami a pod...
my sme dokrmovali nutrilonom, ale presli sme na babylove. maly bol spokojny. az okolo roka, ked prisiel vypadok DM mlieka, tak kupujeme co zrovna je : sunar, hami, Babylove ...a nie su ziadne problemy. pokial to maly znasa zepije dve mlieka, nevidim problem. este si pozri energeticku hodnotu sunaru, niektore mlieka sa lisia kaloriami, a aj preto moze dieta lepsie spat, lebo sa nezobudi na hlad skor.
ja by som nekombinovala, vyber jedno
@ ale jej malý má 3,5 mesiaca. Je skoro, aby ho prikrmovala. Kaše sa začínajú dávať od ukončeného 4tého mesiaca. Tvoj synátor je o mesiac starší!
Urcite mlieka nestriedat, bude mat koliky, bolesti...kazde mlieko je ine zlozenim a oni maju nezrely traviaci trakt a uz aj jeden druh mlieka je pre ne zatazou.
určite nie!!!!! treba si vybrať len jednu značku mlieka
Ahojky. Ja mam 4,5 mesacneho synceka a podla mna mozes uplne v pohode davat na noc ine mliecko pokial maleho nebude boliet brusko alebo nebude mat iny problem. ja davam krpcovi papat uz skoro vsetko, my sme totiz nemohli kojit. takze cez den dostava aj puding z kravskeh mliecka a podobne a v noci bud nutrilonovu kasicku zarobenu taku redsiu aby ju mohol vypit z flase alebo HIPP mliecko.