Dobry den, chcela by som vediet, ci je mozne kombinovat Nutrilon HA s nutrilon AR? Moj syn ma 5 mesiacov, teraz od HA začal zvracať. Doktorka mi poradila Nutrilon AR z toho prestal zvracať ale teraz nás trápia zápchy. je mozne kombinovat mlieko tak, ze jeden krat do dna by dostal AR a ostatne HA?
Dakujem za odpoved.
@cslaura ahoj, môžeš úplne v pohode kombinovať. Ale neodporúčam tak ako píšeš. Najlepšie by bolo urobiť mu dávku mliečka HA a o jednu odmerku dať menej a tú jednu odmerku daj z mliečka AR. Ja som takto kombinovala klasický nutrilon s AR - kde som na jedno kŕmenie použila 3 odmerky klasického a 2 odmerky AR nutrilonu. Toto mi poradila lekárka a pomohlo to. Čisté mliečko AR je veľmi husté a ťažšie sa u pilo a tak mu úplne stačilo nahradiť časť odmeriek klasického mliečka tým AR. Negrckal po ňom a pekne ho vedel vypiť. AR mliečko obsahuje vločky svätojánskeho chleba, ktoré v brušku nabobtnajú a tak mliečko ostáva v brušku a dieťatko ho nevygrcká. Odporúčam vyskúšať 🙂
Ostante na Ha a kúpte Nutriton .. Pred kŕmením na lyžičku dať spapat alebo miešať rovno do mliečka .. Poraďte sa s lekárom co Vám bude viac vyhovovať 😉
Podla mna to nie je dobry napad. Hladaj take ktore mu bude vyhovovat uplne. My sme tiez poskusali viacere kym sme nasli to spravne