Ahojte moja mala ma 8 mesiacov a odmieta mi uplne pit umele mlieko a chcela by som skusit to mlieko co je od roka s vanilkovou prichutou myslite zeby to bol problem keby som jej ho dala uz teraz ? dakujem pekne
ahoj, ak nechce UM tak ho vôbec pit nemusi, netreba hladat sladke alternativy, nepoznam ho sice, ale dala by som si pozor na obsah cukru... v tomto veku uz babo moze papkat takmer vsetko tzn. dospelacku stravu, skor by som jej zabezpecila pestu tuhu stravu a ak mlieko, tak jogurtiky a syry, ale vôbec nemusi, ak to vo vasej domacnosti nie je bezne konzumovat mliecne vyrobky...
normalne prejdi na kravske,...uz nedavaj UM,...
Teda, ja len žasnem, čo tu čítam. 8 mesačné môže papkať takmer všetko?!?!?! To hádam nie! 😨
Ja by som radšej najprv skúsila zmeniť značku UM, či jej nesadne iné. Ak by bolo jedno, či 8-mesačné bábo pije mlieko pre 12-mesačné, tak by proste vyrábali jedno a nie viac rôznych druhov pre rôzny vek.
radsej skus zmenit znacku UM , a niesom si ista ale asi som zahladla ochutene mlieka aj co sa mozu davat skor ako od roka.....neviem isto, ja som malej nedavala a ani nedavam ochutene mlieko
V prvom rade mlieko urcene pre deti od jedneho roka nie je urcene pre dieta vo veku osem mesiacov. Keby bolo jedno, ake UM v akom veku, tak by ich tolko odstupnovanych asi nebolo. 🙂
Kazdopadne suhlasim s Lubou, skus jej dat kravske. Pripadne ak mas moznost, tak kozie - je lahsie stravitelne, podporuje imunitu a ma lepsi pomer bielkovin a tukov nez kravske. (Samozrejme cerstve kozie mlieko, nie v nejakom tetrapaku, co okolo kozy snad ani nechodilo.)
myslim si ze by to nebol vobec problem 🙂 😉