Môžem dať 8 mesačnej umelé mliečko s vanilkovou príchuťou?

lenka1989
12. feb 2014

Ahojte moja mala ma 8 mesiacov a odmieta mi uplne pit umele mlieko a chcela by som skusit to mlieko co je od roka s vanilkovou prichutou myslite zeby to bol problem keby som jej ho dala uz teraz ? dakujem pekne

titulienka
12. feb 2014

myslim si ze by to nebol vobec problem 🙂 😉

danmed
12. feb 2014

ahoj, ak nechce UM tak ho vôbec pit nemusi, netreba hladat sladke alternativy, nepoznam ho sice, ale dala by som si pozor na obsah cukru... v tomto veku uz babo moze papkat takmer vsetko tzn. dospelacku stravu, skor by som jej zabezpecila pestu tuhu stravu a ak mlieko, tak jogurtiky a syry, ale vôbec nemusi, ak to vo vasej domacnosti nie je bezne konzumovat mliecne vyrobky...

luba28
12. feb 2014

normalne prejdi na kravske,...uz nedavaj UM,...

h2
12. feb 2014

Teda, ja len žasnem, čo tu čítam. 8 mesačné môže papkať takmer všetko?!?!?! To hádam nie! 😨
Ja by som radšej najprv skúsila zmeniť značku UM, či jej nesadne iné. Ak by bolo jedno, či 8-mesačné bábo pije mlieko pre 12-mesačné, tak by proste vyrábali jedno a nie viac rôznych druhov pre rôzny vek.

mia501
12. feb 2014

radsej skus zmenit znacku UM , a niesom si ista ale asi som zahladla ochutene mlieka aj co sa mozu davat skor ako od roka.....neviem isto, ja som malej nedavala a ani nedavam ochutene mlieko

kofoluska
13. feb 2014

V prvom rade mlieko urcene pre deti od jedneho roka nie je urcene pre dieta vo veku osem mesiacov. Keby bolo jedno, ake UM v akom veku, tak by ich tolko odstupnovanych asi nebolo. 🙂
Kazdopadne suhlasim s Lubou, skus jej dat kravske. Pripadne ak mas moznost, tak kozie - je lahsie stravitelne, podporuje imunitu a ma lepsi pomer bielkovin a tukov nez kravske. (Samozrejme cerstve kozie mlieko, nie v nejakom tetrapaku, co okolo kozy snad ani nechodilo.)