Kocky skusali ste niekto v takom veku? Maleho dokrmujem Hipp AR, lebo zvracia, ale nevie sa po nom vykakat, boli ho brusko. Citala som, ze davaju maminky vyvar zo sliviek do mlieka. Ale uz som sa nedocitala, ci aj v takom veku a v akom mnostve. Dakujem
Ja som davala probiotika do mlieka. Bol to prasok a rozpustil sa. Poradili v lekarni. Skus sa popytat.
zmeň mlieko
@evitka83 urcite nie, ako pisu zmena mlieka pre rychlu pomoc zarobit mlieko do vyvaru z ovsenych vlociek, ale to nieje dlhodobe riesenie
Viem že niektoré doktorky radia keď dieťa nemá vetry, zarobiť mlieko do fenikloveho čajíku. Ale niekomu to pomôže niekomu nie
Veľmi dobre sú masáže bruska. Dostať hrejivé kremiky a na nete sa dajú nájsť aj videá masáži
Určite nie!!! Probiotika môžeš... Držím palce my sme si tím prešli ties... A trvalo to dlho.... Plakala som s dcérkou spolu...
Skus rektalnu rurku, pri starsich mi najviac pomohla.
Ježiši....také experimenty si odskúšaj na sebe a nie na malom bábu...
@deti95060810 jezis nemudruj. Ved asi preto sa pytam, nie? 😉
Ahoj, moja ma reflux a prikrmujem sunar ar AC comfort a mala som aj krabicu beby od kamošky a nebol problém ani s jedným. Ale sunar je aj ľahšia príprava aj sa mi viac páči
@simuskaaa123 preco sa ti viac paci sunar?
My od narodenia bebu, odporúčam tiež probiotiká, a dávali sme tiež do feniklovemu čaju mlieko,
Ahoj. Tiez sme s tym mali velky problem. Urcite probiotika. Obcas jemny feniklovy cas (nie silny). A skuste vymenit mlieko. Ja som ho 5 tyzdnou raz az dva krat denne rurkovala. Bola to pre neho obrovska ulava. Nic ine nepomahalo.
Vymen mlieko ...
@evitka83 to by si mu musela davat každý deň, teda to nie je dobrý nápad. Davas mu okrem mlieka aj iné, voda, feniklovy čaj? Skus, tekutiny riedia stolicu. Ak nepomôže, tak zmeň mlieko. Ked vracia, nemusis mu dávať hned AR mlieko, skus obyčajne žiadne AR, HA a neviem co a zahusti mu ho s Nutritonom, je to prášok proti vracaniu, kupis v lekárni. Alebo obyčajná nemliecna, ryžová kaša Hami, obe ti zahustia mlieko a nemal by ho vyvracat.
https://www.pilulka.sk/nutrilon-nutriton-pridav...
@evitka83 ta beba mi došla tak mastná akoby 🤷♀️a takú zvláštnu konzistenciu mala.
Ahoj urcite nie 5tyzdnove je na to este malinke, ja som mala tiez hipp ha a presne ten isty problem, zmenila som mlieko na nutrilon omneo comfort a som spokojna kaka prdka negrca a pekne grga..urcite vymen mlieko ja davam aj probiotika biogaia 5 kvapiek kazde rano a ak ma koliku aj sab simplex do mliecka a maly je spokojny konecne...
Tak ako pisu dievcata, treba skusit vymenit mliecko ale aj s tym treba opatrne, aspon mne pediater povedal ze kazda zmena mliecka by mala byt odskusana aspon 2 tyzdne ale ja som najspokojnejsia bola so sunar premium, maleho prestalo trapit brusko a davala som mu rano probiotika infants dophilus...a aby prdkal som si zvykla rano uvarit silny rascovy odvar a do kazdeho zarobeneho mliecka som mu dala par cajovych lyziciek toho...
Nie!!! Zmeň mlieko.