Ahojte mamičky , prosím vás poraďte synček pije um mliečko proti alergii na kravské mlieko čiže Nutrilon allergi degustive care ale v žiadnej lekárni nemajú toto mliečko všade som bola aj v nemocnici nigde len na objednávku . Rozmýšľam že či môže piť kozie mliečko .
aj vek je dolezity... a mlieko si kludne objednaj. VEd lekarne to jedneho dna vedia naskladnit...
@sojorez
@simca06022011 poradila nám toto pani predavačka v DM že to piť keď je alergicky na kravské mliečko . Synček má 8 týždňov
Vzadu píše že nie je vhodné pre dojčatá s galaktosémiou alebo na bielkovinu kravského mlieka tak nechápem 🤷
najlepsie je poradit sa ti s pediatrom, ak toto mlieko mate odporucane od neho a vyhovuje vam, objednaj si ho, podla mna 8tyzdnov je malo na kozie alebo akekolvek ine mlieko ako UM. Ja som kozie, prevarene davala dcere od cca 1,5roka
@maaji Lebo niektori nerozoznavaju rozdiel intolerancia laktozy (co je cukor a pre nich je vhodne to mlieko na fotke) a alergia na bielkovinu kravskeho mlieka (mlieko na fotke nie je vhodne).
Vo veku 8 tyzdnov by som neexperimentovala. V lekarni objednat mlieko, ktore pil doteraz a naskladnuju vacsinou na druhy den, ak nie je vypadok.
@maaji zijem v zahranici, kupujem tento produkt:
https://loewenzahnorganics.com/products/bio-pre...
Musis odskusat. Niektori alergici na abkm ho toleruju, ini nie.