Môže syn piť kozie mliečko?

maaji
7. sep 2022

Ahojte mamičky , prosím vás poraďte synček pije um mliečko proti alergii na kravské mlieko čiže Nutrilon allergi degustive care ale v žiadnej lekárni nemajú toto mliečko všade som bola aj v nemocnici nigde len na objednávku . Rozmýšľam že či môže piť kozie mliečko .

sojorez
7. sep 2022

Musis odskusat. Niektori alergici na abkm ho toleruju, ini nie.

simca06022011
7. sep 2022

aj vek je dolezity... a mlieko si kludne objednaj. VEd lekarne to jedneho dna vedia naskladnit...

maaji
autor
7. sep 2022

@sojorez
@simca06022011 poradila nám toto pani predavačka v DM že to piť keď je alergicky na kravské mliečko . Synček má 8 týždňov

maaji
autor
7. sep 2022

Vzadu píše že nie je vhodné pre dojčatá s galaktosémiou alebo na bielkovinu kravského mlieka tak nechápem 🤷

simca06022011
7. sep 2022

najlepsie je poradit sa ti s pediatrom, ak toto mlieko mate odporucane od neho a vyhovuje vam, objednaj si ho, podla mna 8tyzdnov je malo na kozie alebo akekolvek ine mlieko ako UM. Ja som kozie, prevarene davala dcere od cca 1,5roka

sojorez
7. sep 2022

@maaji Lebo niektori nerozoznavaju rozdiel intolerancia laktozy (co je cukor a pre nich je vhodne to mlieko na fotke) a alergia na bielkovinu kravskeho mlieka (mlieko na fotke nie je vhodne).
Vo veku 8 tyzdnov by som neexperimentovala. V lekarni objednat mlieko, ktore pil doteraz a naskladnuju vacsinou na druhy den, ak nie je vypadok.

maaji
autor
7. sep 2022

@sojorez takže nemôže to piť . No pekne teraz musím ísť to vrátiť a kúpiť do zajtra niečo iné kým objednam Nutrilon allergy care

sojorez
7. sep 2022

@maaji V liptovskom mikulasi ho maju v lekarni pri tescu. Zatvara o 20 tej. Zavolala by som tam, nech ho podrzia. Teda, ak plati, ze si Brezno.

rivini
7. sep 2022

@maaji moj syn ma tiez alergiu na BKM. Davam mu kozie mlieko, ale je to umele baby mlieko a urcene extra pre alergikov.

maaji
autor
7. sep 2022

@sojorez len teraz som si pozrela spravu no nevadí , dala som mu zatiaľ toto čo je na fotke dúfam do zajtra sa mu nič nestane a zajtra ráno bežím hneď ku dr objednať mliečko Nutrilon allergi care .

maaji
autor
7. sep 2022

@rivini predávajú ho v lekárni ?

rivini
8. sep 2022

@maaji zijem v zahranici, kupujem tento produkt:
https://loewenzahnorganics.com/products/bio-pre...

rivini
8. sep 2022

@maaji ale nechapem, preco neobjednas v lekarni produkt pre alergikov, hlavne ak mu sadlo. Kozie mlieko len tak davas nemozes, ja som dlho hladala baby kozie mlieko, ktore neobsahuje ziadnu BKM. Syn mlieko pre alergikov nechcel, preto sme vybrali toto.

maaji
autor
8. sep 2022

@rivini práveže nesadlo mu toto čo mu odporučil dr , bol stoho zapekaný a zvracal dosť veľmi preto by som rada zvolia niečo druhé . Poradím sa s dr.