Ahojte chcem sa opýtať máte skúsenosti so sunarom,može zapekať??Synčeka kojím ale aj ho dokrmujem Sunárom a už 3 dni nekakal..Dala som mu espumisan kvapky po 2 dni a nič.Občas sem -tam poprdkáva ale vykakať sa mu nedarí aj ked vydím,že tlačí ☹ .Vďaka za odpoveď..
uvidím,príp. vyskúšam ešte teplomer.raz som už skúšala a nič..vdaka za info 😉
@ifka22 Ahoj, moj drobec mal 4 mesiace ked sme zacali dokrmovat Sunarom. Tiez sme mali ten isty problem. Espumisan nezabral ani nam, ale davala som ho stale. Nam doktorka odporucila harmancekovy caj na zmakcenie stolice a museli sme si pomahat aj rektalnou rurkou a cvicili sme trosku s nozickami k brusku ... to je zial jedine, co som mohla urobit. Chcelo to cas a trvalo to asi tyzden a pol kym sa to ako tak upravilo. Ako vidim tvoj syncek ma jeden mesiac, tak neviem ci by cajik vypil.
ahojte maminy my sme tiez predtyzdno zacali k MM pridavat sunar asi tak raz denne a teraz mi mala3 dni nekakala prdiky mala a brusko tvrde nebolo tak neviem ci zmenit ten sunar ale nedavam ho casto fakt len raz alebo 2 krat denne
@ifka22 KAZDE UM moze zapekat.....takychto diskusii je tu neurekom....niekomu pomoze Espumisan, niekomu SabSimplex, pobiotika BioGaja...davas aj vodicku ci cajik???