Môže spôsobiť zmena umelého mliečka nervozitu bábätka ?

bogica89
21. jan 2020

Ahojte!
Moja malá papká mliečko z dm(Bio Pre) teraz sme prešli na Dm bio 1 a nepáči sa mi ako sa chová. No teraz neviem či od mliečka, alebo od zúbkov. Mali ste niektorá problém, keď ste prešli z mliečka Pre na jednotku?

ruzasipova
22. jan 2020

@bogica89 Bez problemov. Ale ja so na 1 presla, ked mal 2 mesiace, tam este nemohli ist zuby. Kolko mate vy?

bogica89
autor
22. jan 2020

@ruzasipova dneska má 11týždňou. No nehovorím, že jej prídu zúbky, ale nemôže už cítiť? Má opuchnuté ďasná aj biele trošku

bogica89
autor
22. jan 2020

@ruzasipova ako ste prešli? Hneď alebo postupne? Ja som jej dala raz Pre raz jednotku

ruzasipova
22. jan 2020

@bogica89 Hned. Tak sme presli aj teraz na 2. Ak ma dasienka opuchnute a nadmerne slini, mozu to byt aj zubky. Tie sa vedia tisnut aj mesiac.

bogica89
autor
22. jan 2020

@ruzasipova mne povedali, že by som mala dávať postupne. No neviem čo to je. Tak pekne spinkala a teraz je nervôzna, ťažko sa zaspí. No keď sa jej podarí spinká celú noc chvála bohu. Aj stolicu má trošku inú, niekedy má vtom také zelenkasté sliny alebo neviem to normálne po slovensky. Ale nie vždy. Keď sa to nezlepší tak ideme k doktorke

ruzasipova
22. jan 2020

@bogica89 A ako sa chova? Je urevana? Je kojena, ci z flasky? Ako spava?

bogica89
autor
22. jan 2020

@ruzasipova z flašky, iba UM, nekojím. Ako by bola nervôzna. Hlavne kedy by mala spinkať. Ako keby nevedela zaspať. Nereve až tak ako na začiatku, vtedy mala problém s Bebou ale keď sme prešli na UM z dm-ku bola v poriadku. Cez deň spinká cca hodinu a zas hodinu-dve je hore. V noci prespinká celú noc, od 21-22-23 kedy ako😔 spí až do rána, do šiestej, do ôsmej. No ale keď je hore často plače z ničoho nič. Papá ruku, ale strašne.

ruzasipova
22. jan 2020

@bogica89 Tak tam by som aj povedala, že sa môžu tlačiť zúbky.

bogica89
autor
22. jan 2020

@ruzasipova no radšej zúbky, na začiatku jej bolelo bruško, ale to bolo peklo😔

123abeille
22. jan 2020

Akurát tým žijem. Dokrmovacie mliečko PRE jej chutilo, dobre ho znášala. Ale pri jednotke začali plače, odťahovanie sa od fľašky. Aj keď bola vyslovene hladná. Skúsila som teda zmeniť na HiPP combiotic a bolo po probléme. Babylove 1 jej skrátka nechutí.

bogica89
autor
23. jan 2020

@123abeille áno tie odtahovanie boli aj u nás, ale potom to na koniec zjedla. Papala akoby bola nervôzna. No keď sa to nezlepší vyskúšame niečo iné.