Kočky chcem sa spýtať,malému dávam sunar ar. Nemôže ho naozaj doktorka nám predpísať,aby bol lacnejší? Ďakujem vopred za info.
moze, ale niektore si ziadaju spravu od lekara z gastro. Nasa s tym nemala problem, dokonca poistovna vracia polovicu doplatku myslim, alebo cely. Ale my sme brali Nutrilon AR.
@1babatenko8 tak mala by si mat odporucanie z gastra ze ma reflux a take mlieko potrebuje...inak detska dr podla mna by nemala pisat take mlieko pokial neni gastro
Ja som nemala ziadne gastro ani kamoska a doktorka nam do roka predpisovala Sunar AR 🙂
@1babatenko8 závisí od doktorky, nám nechcela predpísať, pokial nebude mat z gastra potvrdený reflux cierne na bielom.
@1babatenko8 môže ho lekárka predpisovať ale musíš respektíve by si mala mať appaier z gastra my sme tak išli na gastro a na základe toho že sa jej potvrdil reflux nám predpisuje Sunar AR ale teda len do roka a potom musíš íst opäť na gastro čo reflux pretrváva ... A áno prepláca poisťovna mlieko
@1babatenko8 Áno, nám predpísala, bol o polovicu lacnejší. S predpisom cca 6 eur.
Ak máte všeobecnú zdravotnú poisťovňu tak vám toto mlieko nepreplati.. My sme tak isto na tom a nepreplaca všeobecná zdravotná poisťovňa Sunar AR
Mame doveru. Ale chcem sa spytat kocky nemate nahodou ho niektora na predaj? Dakujem
@jullietka nám to pomohlo,že krásne kaká a super od neho odgrgne..áno,od neho tuším sa mi ani nepovracal
@ariannazara mozem sa spytat komu chodite a odkial ste?
A nemate niektora to mliecko doma lacnejsie? Pomaha nam,ale moja doktorka stale tlacit len kojit,ale uz je to komplikovane s tym kojenim a toto mliecko nam sadlo a ona ze neni na predpis. A pije ako sud 😅
@1babatenko8 Humenné 🙂
@ariannazara tak asi nič 😅 a ešte používate mliečko?
@kristinastojko Máme Všeobecnú zdravotnú poisťovňu a preplatila viac než polovicu tohto mlieka.
@1babatenko8 moze, nam predpisala