Môže nám doktorka predpísať Sunar Ar?

1babatenko8
26. nov 2020

Kočky chcem sa spýtať,malému dávam sunar ar. Nemôže ho naozaj doktorka nám predpísať,aby bol lacnejší? Ďakujem vopred za info.

metuzalem
26. nov 2020

@1babatenko8 moze, nam predpisala

ruzenka777
26. nov 2020

moze, ale niektore si ziadaju spravu od lekara z gastro. Nasa s tym nemala problem, dokonca poistovna vracia polovicu doplatku myslim, alebo cely. Ale my sme brali Nutrilon AR.

jullietka
26. nov 2020

@1babatenko8 tak mala by si mat odporucanie z gastra ze ma reflux a take mlieko potrebuje...inak detska dr podla mna by nemala pisat take mlieko pokial neni gastro

ariannazara
26. nov 2020

Ja som nemala ziadne gastro ani kamoska a doktorka nam do roka predpisovala Sunar AR 🙂

pukanec123
26. nov 2020

@1babatenko8 závisí od doktorky, nám nechcela predpísať, pokial nebude mat z gastra potvrdený reflux cierne na bielom.

katarina9593
26. nov 2020

@1babatenko8 môže ho lekárka predpisovať ale musíš respektíve by si mala mať appaier z gastra my sme tak išli na gastro a na základe toho že sa jej potvrdil reflux nám predpisuje Sunar AR ale teda len do roka a potom musíš íst opäť na gastro čo reflux pretrváva ... A áno prepláca poisťovna mlieko

asia83
26. nov 2020

@1babatenko8 Áno, nám predpísala, bol o polovicu lacnejší. S predpisom cca 6 eur.

kristinastojko
26. nov 2020

Ak máte všeobecnú zdravotnú poisťovňu tak vám toto mlieko nepreplati.. My sme tak isto na tom a nepreplaca všeobecná zdravotná poisťovňa Sunar AR

1babatenko8
autor
27. nov 2020

Mame doveru. Ale chcem sa spytat kocky nemate nahodou ho niektora na predaj? Dakujem

1babatenko8
autor
27. nov 2020

@jullietka nám to pomohlo,že krásne kaká a super od neho odgrgne..áno,od neho tuším sa mi ani nepovracal

1babatenko8
autor
27. nov 2020

@ariannazara mozem sa spytat komu chodite a odkial ste?

1babatenko8
autor
27. nov 2020

A nemate niektora to mliecko doma lacnejsie? Pomaha nam,ale moja doktorka stale tlacit len kojit,ale uz je to komplikovane s tym kojenim a toto mliecko nam sadlo a ona ze neni na predpis. A pije ako sud 😅

ariannazara
27. nov 2020

@1babatenko8 Humenné 🙂

1babatenko8
autor
27. nov 2020

@ariannazara tak asi nič 😅 a ešte používate mliečko?

asia83
27. nov 2020

@kristinastojko Máme Všeobecnú zdravotnú poisťovňu a preplatila viac než polovicu tohto mlieka.