Zdravím za dva dni bude mať syn 4 týždne je kŕmené UM nutrilon1 každé 3 hodiny 120ml a váhu má stále rovnakú nepriberá nemáte niekto skúsenosť? (Grcká iba po papaní tak teocha za lyžičku nič extrémne)
Treba ist na gastro... ci su crievka ok...ak ma neznasanlivost bkm ci nevie stiepit laktozu, tak nespracovava plnohodnotne prijatu stravu, crievko neabsorbuje dobre, pripadne teda nestiepi ten cukor ako ma... vtedy by vam dali UM pre alergikov... opytaj sa pediatricky hned ako zacne zasa pracovat (pocka to, kedze nechudne). Na pohotovost nema zmysel chodit, tam sa tym zaoberat bohuzial nebudu, kym je dieta vitalne, spokojne.
@garmar ahoj no nakoniec uz krasne priberame ale zmenili sme mliecko na bezlaktozove a to nam zatial sedi takze asi ma intoleranciu na laktozu vyskusala som mu ho dat nakolko co som nadla priznaky tak vsetko sedelo ze asi to ma a zatial sa ma lepsie 🙂
Treba ist na gastro... ci su crievka ok...ak ma neznasanlivost bkm ci nevie stiepit laktozu, tak nespracovava plnohodnotne prijatu stravu, crievko neabsorbuje dobre, pripadne teda nestiepi ten cukor ako ma... vtedy by vam dali UM pre alergikov... opytaj sa pediatricky hned ako zacne zasa pracovat (pocka to, kedze nechudne). Na pohotovost nema zmysel chodit, tam sa tym zaoberat bohuzial nebudu, kym je dieta vitalne, spokojne.