Množstvo zarobeného a vypitého mlieka

leenkaa14
20. aug 2015

Ahojte, značím si o koľkej malá vypila koľko mlieka, ale teraz mám dilemu. Dám do fľašky 90 ml vody, pridám 3 odmerky mlieka a premiešam. Lenže teraz ho už je 100ml. Tak si mám poznačiť, že vypila 90 alebo 100 ml mlieka? 😒

saska.t
20. aug 2015

@leenkaa14 Musis ratat konecny stav mlieka tj.100 ml,naco znacis mnozstva mlieka ? Mlieko treba dat vzdy,ked je dieta hladne ....

leenkaa14
autor
21. aug 2015

Len tak , pre istotu. 😉 aby som vedela koľko vypije za 24 hodín. Ďakujem za odpoveď

szana
21. aug 2015

Mozno pisem od veci, ale konecny stav v ml by sa mal rovnat 90 uz s pridanym mliekom, ak mas flasku s odmerkou su tam cisla 2,3,4... a potom ml cize nalejes vodu po 3 pridas 3 odmerky a tekutina ti vystupi presne na 90 ml. Pri takýchto mensich objemoch je to zanedbatelne, ale pri tych 200, 220 je to uz poriadny rozdiel. To je moja skusenost, ked chcem aby sa maly z mlieka zasytil davam si to presne. Cize vyzivova hodnota sa odvyja od mnozstva odmeriek, nie od mnozstva tekutiny. Su to malichernosti, ked dieta pije z prsnika nik neriesi, ale my sme boli tiez na umelom a presne toto som si znacila 🙂

julia92
24. aug 2015

@szana To nie je celkom pravda 🙂 🙂 Konecny stav mlieka je tych 100ml, je to aj na obaloch od UM (mnozstvo vody a potom je uvedene aj mnozstvo mlieka) a naozaj sa tolko mlieka spravi. Dam tych 90ml vody, 3 odmerky, potrepem a voila! Mam 100ml mlieka 🙂

Ja napr. robim mojej 3,5 odmerky, cize dam 105ml vody a mlieka sa teda spravi okolo 115-120ml.

alegri
Autor odpoveď zmazal
Zobraz