Máte niekto skúsenosti s umelým mliekom s DM?
@nikayla a mali ho od narodenia??
Áno, od narodenia. Najstaršia mala chvíľu aj tie iné, ale nerobili jej dobre, skúsili sme teda Babylove a zostali na ňom. Pri 2. a 3. dieťati sme hneď od pôrodnice mali Babylove.
@nikayla ďakujem skúsim 🥰 cenovo je celkom dostupné
To áno, stálo aj pod 5€, keď sme s ním začínali v roku 2016 😁 U prvej dcéry nám dr sledovala každý jeden pribratý gram , lebo sa narodila útla a bola prekvapená, že z tohto mliečka tak krásne priberá - nepoznala ho. Skúste, my sme spokojní, syn má 15 mesiacov a ešte ho pije.
cenovo sa oplati. my sme sice mali ine, lebo uz bola zvyknuta, ale obzerala som ho zakazdym, ked som bola v dm 😀
Ahoj , nám nezabralo, malá z neho mala kolíky...
Prešli sme na Nutrilon od vtedy je to ok
Ja ho používam ...zo začiatku sme malý hipp potom Nutrilon ale sa mi zdal že sa z toho veľmi nenapapal...už asi od jeho 3-4mesiacoch kupujem babylove a zamna najlepšie i cenovo ...nie ako pri tých prvých prehnane 15€ceny
U nás babylove najlepsie a dávala som HiPP Sunar France lait, zo všetkých mal kolíky na babylove nedám dopustiť, za mňa super sme na 3ke, dobra cena.
Áno, všetky 3 deti ho mali. U prvej sme mali Bebu aj Nutrilon, ale iba po Babylove bola spokojná 👌