Mlieko z DM - skúsenosti

25. aug 2022

Máte niekto skúsenosti s umelým mliekom s DM?

nikayla
25. aug 2022

Áno, všetky 3 deti ho mali. U prvej sme mali Bebu aj Nutrilon, ale iba po Babylove bola spokojná 👌

autor
25. aug 2022

@nikayla a mali ho od narodenia??

nikayla
25. aug 2022

Áno, od narodenia. Najstaršia mala chvíľu aj tie iné, ale nerobili jej dobre, skúsili sme teda Babylove a zostali na ňom. Pri 2. a 3. dieťati sme hneď od pôrodnice mali Babylove.

autor
25. aug 2022

@nikayla ďakujem skúsim 🥰 cenovo je celkom dostupné

nikayla
25. aug 2022

To áno, stálo aj pod 5€, keď sme s ním začínali v roku 2016 😁 U prvej dcéry nám dr sledovala každý jeden pribratý gram , lebo sa narodila útla a bola prekvapená, že z tohto mliečka tak krásne priberá - nepoznala ho. Skúste, my sme spokojní, syn má 15 mesiacov a ešte ho pije.

ludmilik13
25. aug 2022

cenovo sa oplati. my sme sice mali ine, lebo uz bola zvyknuta, ale obzerala som ho zakazdym, ked som bola v dm 😀

vanda323
25. aug 2022

Ahoj , nám nezabralo, malá z neho mala kolíky...
Prešli sme na Nutrilon od vtedy je to ok

alexka89
25. aug 2022

Ja ho používam ...zo začiatku sme malý hipp potom Nutrilon ale sa mi zdal že sa z toho veľmi nenapapal...už asi od jeho 3-4mesiacoch kupujem babylove a zamna najlepšie i cenovo ...nie ako pri tých prvých prehnane 15€ceny

lilinka1989
26. aug 2022

U nás babylove najlepsie a dávala som HiPP Sunar France lait, zo všetkých mal kolíky na babylove nedám dopustiť, za mňa super sme na 3ke, dobra cena.