Mlieko Neocate

ivushqa
9. mar 2013

Aké máte skúsenosti s týmto mliečkom. Moja dcérka má dokázaný GER a predpísala nám ho gastroenterologička. Dcérke ale vôbec nechutí, vypije max. 60 ml, aj to sa pri tom vrtí a naťahuje. Inak jej dávam ešte trochu aj odstreknuté MM, ale vidím, že už dlho to nebude. ☹

mexx
9. mar 2013

@ivushqa Nas najmensi ho pije polroka, a zatial uplne bez problemov. Ale je mozne, ze mu ho po gastrovysetreni zase zmenia, lebo jemu zatial nedokazali ziadne alergie ani nic podobne, akurat mu ho doktorka predpisala kvoli vsetkym tym vitaminom a aminokyselinam. Viac problemov nez by s nim mal maly, nam robi pediatricka s predpisovanim... 😝

ivushqa
autor
9. mar 2013

@mexx pozerám, že tvoj najmenší má 7 mes, a keď už pol roka dávate UM,takže asi si veľmi nestihol zvyknúť na MM. Moja má 6 a pol mesiaca a Neocate sme pridali len od minulej soboty, takže asi preto jej to robí problém. 😒

luciannka83
9. mar 2013

@mexx hej, to pediatri robia taký problém s predpisovaním, ako keby to oni hradili. Ma nasiera to naše zdravotníctvo. Hlavná vec, že pchajú prachy do zacháňovania životov ľudí, ktorí žiť nechcú a sa pokúsia niekoľkokrát o samovraždu, ale žeby bez problémov podporili mamičky s detičkami, ktoré to potrebujú, tak na to sa pozerá, aby náhodou neprekročili limit. Fuj, na ten náš sociálny systém!

luciannka83
9. mar 2013

@ivushqa zvykne si, neboj sa. Postupne jej dávaj, aby si zvykla na novú chuť. Prajem pekný deň.

22mia
9. mar 2013

mojmu synovi tiez vobec nechutil,doktorka nam nakazala zo zaciatku davat do mlieka glukopur a pomaly zmensovat davky a fakt zabralo,zvykol si a potom uz nebol problem ho vypit,to mlieko ma fakt otrasnu chut a aj smrdii 😝

mexx
9. mar 2013

@luciannka83 Presne, okuna sa a vykruca, a pritom to mlieko aj tak nejde z jej badgetu. A my sme lietali medzi gastrom a pediatriou ako sisnuti, len aby sme to uhrali. 😝

mexx
9. mar 2013

@ivushqa No, nas maly vobec nebol na materskom mlieku... Uplne na zaciatku pil Bebu, potom Nutrilon, a ked bol mesacny v nemocke, dali mu Neocate a pri nom aj ostal. On na zaciatku papal velmi malilinko, nechutilo mu asi ziadne z tych mliek, a potom ked sme ostali uz pri tomto, tak si jednoducho zvykol. Ale asi to pre deti prilis chutne nie je...

ivushqa
autor
9. mar 2013

@22mia ..ja som malinkú teraz pri poslednej dávke "oklamala" tak, že som jej do Neocatu pridala asi 30 ml MM, takže to vypila celkom v pohode, len už mám MM málo, tak sa obávam, čo bude potom, keď už nebudem mať 😝

julka188
9. mar 2013

@ivushqa my sme to robili podobne, len nas nan prechadzal uz z Hami, najprv sme mu ho trochu miesali, potom pridavali po trosku Gluporu, takze kym mas mliecko, tak davaj a ked uz nebude,tak to skus osladit. Teraz si tak nan uplne zvykol - pije ho od decembra, zvykol si asi po troch tyzdnoch.

anastacia1103
20. dec 2017

A nepribrali vam potom deticky prilis vela z neho ??

alore
23. jan 2018

Zostalo nám mliečko Neocate ak by mal niekto záujem

maryyaanne
23. jan 2018

@alore a ktoré Vám ostalo? My papame LCP.

veronica81
30. máj 2018

Mamičky ak má niektorá záujem zostalo mi mliečko Neocate LCP neotvorene balenia, syn ho už nepije.

slzinka23
7. aug 2019

Ahojte mamicky, nemate niektorá na predaj zvyšné mliečko neocate junior? Dakujem

misato
7. aug 2019

aj mne zostalo neocate lcp kto by mal záujem napíšte

dius444
19. sep 2019

Ahojte mam na predaj mliecko Neocate LCP co sme nestihli vyuzit, ak by bol zaujem kludne ma kontaktujte v sprave, zaruka 11 / 2020