Ahojte, uz mesiac pijeme Sunar AR lebo mame tichy reflux, lenze mliecko sa nam stale vracia do pusiny a pali z toho zaha, berieme aj gastrotus no mam pocit, ze to mlieko by sa nemalo vobec vraciat uz naspät, nespime skoro vobec a uz si neviem poradit
@gabuliacik drzim ho na ruckach aj hodinu no pocas tej hodiny sa mu to stale vracia aj tak
@jarca1111 daj ho do polohy kde bude bez pohybu. Skus to den dva
@gabuliacik davam ho aj do vajicka cca na hodinku lenze akonahle ho vyberiem tak je uz po spanku... a v noci to iste place az kym ho nedam do vajicka..
@jarca1111 mas v postielke hornu cast vyvysenu? To by mohlo tiez pomoct
@gabuliacik mam mam aj taku podlozku
@jarca1111 neviem teda či je tato témam ešte aktuálna ale nám zabrali nám zahu homeopatika Gastrocynesine ....síce sa mi najprv zdalo že nezaberajú ale po nejakom týždni sa mala ukludnila...myslím si že ju potom prestala páliť záha...mamičky to tu v mnohých témach odporúčali...skúste možno ešte to...
@miska787 ja som dávala štvrtku tabletky pred každým jedlom...jedlo sme cca 5 krát denne čiže to vyslo na jednu tabletku a niečo...na plastovej lyzicke som rozdrvila a zaliala troskou prevarenej vody a miešala sparadlom dreveným lebo homeopatika by sa nemali miešať kovom vraj...a viem že niekto robil tak že 3 tablety rozpustil vo vode a dal vždy bábätku cucnut pred papanim ....skúste ešte jednotnú toho....u nás zabralo až to ako som Vám pisala ja....možno u vás ozaj nezaberie ale tak aspoň by ste skúsili...
@jarca1111 ked sa babatko napapa,das ho hned lezkat?
Je to sice davno,co som toto riesila,ale dcerka mala reflux a vzdy po napapani,bola aspon 30min vo vajicku,aby sa jej to nevratilo. Na 85% to zaberalo. Az potom som ju prelozila spinkat do postielky