Ahojte, máte niekto skúsenosti s um.mliečkom Hipp BIO Combiotik ? Vďaka
My sme po nutenom ukonceni dojcenia presli rovno na mliecko Hipp Bio Combiotic 3 ale to koli tomu, ze s vyrobkami od hipp sme boli vzdy maximalne spokojni. A v podstate sme zo sortimentu nevedeli vybrat UM tak sme pred redal postavili malu , nech si vyberie a vybrala si prave toto. 🙂 prisli sme domov, rozrobili a vobec to nechutilo zle , take sladkaste ako MM a malej to okamzite zachutilo. Cize maximalna spokojnost. No uz teraz striedame s kravskym mlieckom.
Mimochodom aj svagrinka presla na hipp a maly tiez nemal ziaden problem.
Dcerka má Hipp bio combiotic 1 a je nejspokojenější. Po Nutrilonu a Nutrilonu anti-colik jí bylo špatně. Nutrilon mi navíc hrozně smrděl.
@candy23 ty střídáš s kravským? já to zkoušela, abych nepil celou noc, když se budí UM, ale kravské mléko mi zatím odmítá pít. ve vaření ho používám a to mu nevadí, ale pít mi ho samotné nechce ☹
Jinak my jsme teď Hipp taky koupili, tak jsem zvědavá. My už měli Nutrilon HA, pak Sunar Nutradefense HA, pak obyč...s ničím jsme neměli problém. Pak jsme ale zkusili Sunar Complex a s tím teda nejsem spojená spíš já než malej. Tak snad ten Hipp bude lepší 🙂
Ja ho pouzivam od zaciatku a som max spokoja. Ale kupujem ho v rakusku mliecko je jemnejsie
@blahova_andrea ja som este pocas dojcenia, ked som uz vedela ze musim skoncit, striedala s kravskym ale takym prevarenym, domacim, od kravicky 😉 a pila ho eno-nuno , no na gastre mi lekarka povedala, ze sice je to super ale , ze aspon do roka jej mam davat UM, tak teraz kedze uz bude mat rok striedame2krat denne UM a 150ml kravskeho
ahoj. my používame hipp mliečko od pol roka a sme s ním maximálne spokojní 🙂 teda aj malý. teraz má takmer 17 mesiacov a pije hipp 3 a veľmi mu chutí. ked som prestala dojčiť, tak som kúpila nutrilon jednu škatlu, ale to len preto, lebo nemali iné mliečko v lekárni u nás, ale potom som hneď kúpila hipp bio combiotic a papáme ho dodnes 🙂 už som ho chcela vymeniť za mliečko z DM drogerie, ale práve nikde ho neviem dostať, tak pijeme hipp. ja si osobne myslím, že nutrilon je zbytočne predražený a nemá takú kvalitu, ako mliečka s označením bio.
@candy23 tak nějak jsem si to taky představovala...před spaním UM, v noci kravské a ráno UM, ale zatím mám smůlu 😀
@blahova_andrea a prečo ho chces naučiť na kravské ? je lepsie ? a preco si mliečka striedala ked ti každé vyhovovalo ?
Paťko už bude mať 17 mesicov a chcela som prejsť na niečo trošku lacnejšie s bio kvalitou. len preto ;)
@blahova_andrea to pojde, chce to cas
@mirka1611 odpověď je jednoduchá...peníze...mít dítě si prakticky nemohu dovolit, tak dělám co jen jde, abych to z vládla 😉 do 7m jsem táhla nutrilon, když jsem nekojila, chtěla jsem mu dát maximum, pak se naskytla dobrá cena na nutradefense, tak jsme přešli na to, pak jsem jen přestala dávat HA...taky mám dítě hodně veliké a v noci se dost budí, tak jsem ho chtěla v noci ošidit kravským mlíkem, aby furt neměl to echt výživný UM. myslím, že jemu i mé peněžence by klidně UM stačilo k snídani a druhé večeři 😀
Jsme na Hippu combiotic od cca 4 týdnů a jsme taky spokojený. Po bebe nekajdil a ted chodí krásně, stolice jako po kojený stravě🙂
Cena slušná, rozmíchává se mi dobře.
z nutrilonu měla malá strašnou zácpu a to nepomohl ani nutrilon comfort, který je proti zácpě a nadýmání. s hippem se všechno hned upravilo. a nám se rozpouští dobře. já ho doporučuju. máme ho asi od 8. týdne.
Ahojte vsetci,neviete mi povedat co sa deje s mlieckom HIPP combiotik 1? bud ho nemaju alebo ho strasne zdrazeli. Ja som z toho na nervy lebo uz som ho objednavala z 3 stranok a vsade mi odpisu ze uz nie je skladom, alebo ze uz nie je skladom v tej cene a tak. a v BA ked nahodou aj je aj to uz iba v DM ke tak cena ze zo 4,99 na 7,09. vobec netusim co sa deje a ani sa k tomu neviem dopatrat. ☹ 😒
@nittynka Ahoj, pre mojho maleho som objednavala Hipp Bio Combiotik 1 z ceskej stranky:
http://www.lekarnazdravi.cz/Deti-a-maminky/Koje...
Maju vybornu cenu 119 Kc (resp. 4,50 Eur) a ked byvas v Ba, oplati sa nakupit nad 2000 Kc a vyuzit na dopravu sluzbu Ulozenka, ktora je v tom pripade zdarma. Funfuje to tak, ze predavajuci v CR da zasielku na cesku pobocku Ulozenky, ta to prepravi na slovensku pobocku v Bratislave a Ty si to tam vyzdvihnes. Pobocka Ulozenky je na Nivach.
@nittynka ak si z BA, jednoznacne treba na UM chodit do Rakuska. Tu kusok v Hainburgu kupujeme vsetky vyrobky pre malu, HIPP je nasa naj znacka a tam vyjde neporovnatelne lacnejsie. Moj manzel chodieva cca raz za 3 tyzdne tam do dm drogerie kupovat mliecka HIPP a my uz nedavame Combiotic (lebo dostava aj tak Biogaia kvapky),ale to HIPP 3 a stoji skutocne smiesne oproti cenam tu v BA. A to teda nielen mliecko, ale aj napr. HIPP vlhcene obrusky, kremiky, cela HIPP kozmetika. Ak mate auto treba ist .-)
@raffaella no skusim aj to rakusko asi. pocula som inak tiez ze tam vzdy prvy tyzden v mesiaci maju neaku väcsiu zlavu na babetkovske veci tak skusim tam ist zaciatkom marca a uvidim. Toto Slovensko je nic,tu iba zdieraju cloveka a vyuzoivaju ludi. To su taky podnikatelia ,ty rychlo bohaty. Myslia si ze ked niekto ma babetko,sak kupi lebo to potrebuje a potom hadzu take ceny ze rozum sa mi zastavuje
@mirka1611 dufam, ze si vyskusala a si spokojna ako my. my mame hipp 3 momentalne a velka spokojnost. dobre kaka a pekne pribera, maly ho zboznuje. 🙂
@raffaella
Ahojte. Vedela by voľaktorá z Vás akú príchuť má mliečko Hiip Bio Ha 1 combiotic. Mám 4 mes.bábo a sme na umelom mliečku. Máme taký menší problém, že každé po pár týždnoch prestane chutiť. Momentálne sme na Nutrilon Low Lactose no ani to už nešmakuje. Šťavičky aj čaje aj kašičky od Hiip aj domáce miluje. Vôbec do úst nedá mliečka s príchuťou vanilkovou, preto by ma zaujímalo akú príchuť má to mliečko Hiip Bio Ha 1 combiotic, či ho vyskúšať, alebo skúsiť ešte iné. Ďakujem
@silviiiiiii napiš si do Hipp o vzorek, nebo v lékárně.
Ahojte, chcela som len pridať názor, my pijeme Hipp tiež, teraz už combiotik 4 ,je veľmi chutné, a husté, pekne zasýti a malý z neho nemá žiadne problémy. Má už síce 20 mesiacov, ale na toto mliečko je naučený a vôbec mi nechce kravské vypiť..takže zatiaľ meniť nebudeme. ale s hippom vždy veľká spokojnosť.
My tiež pijeme mliečko Hipp od 1. mesiaca, ale necháme si ho dovážať z Rakúska, začínali sme s Hippom PRE je to čisté mliečko bez škrobu iba samotná laktóza...malinká bola od neho kľudná a pokojná,môžem iba odporučiť. No začínali sme s Nutrilonom...prešli sme všetky druhy, malinká mala stále krče po brušku v noci nespinkala, hipp mžem iba odporučiť.
ahojte , chcem sa spytat ci nemate niektora zaujem o mliecko hipp 1 mam doma 5 nenacatých krabic , my ho uz bohuzial nemozme pit pretoze malinkej zistili intoleranciu na laktozu.. predala by som ho po 6 eur tak sme ho aj my kupovali..
ahoj,v prve řadě bych rekla,ze každému miminku vyhovuje něco jiného🙂My střídame Nutrilon a Hipp,teď už teda Hipp 4,ale dávala jsem 1,2 se hrozne špatně rozpouštěla a ucpavala savičky (měla jsem 3 balení,tak to asi nebylo divným kusem),tak jsme šli zpět na Nutrilon.A teď Hipp 3 nebo 4.Vyhovuje,chutna ji,vypije co ma,někdy víc,zasyceni me přijde stejné.Jiné mlíčka nechtěla,takže nemám srovnání.,