Mlieko Hami

nikkyniks
15. máj 2014

Ahojte, máme 7 týždňov a dojčíme sa 🙂 Teda, ja sa nedojčím, iba si pripadám ako kravička, lebo môj synátor, je taký papkoš, že ležím pol dňa a nestíham nič, lebo iba jeme a jeme 🙂 Lenže, moje mlieko mu nestačí, tak som začala prikrmovať. Dávam mu mlieko Hami. Nie klasické, ale mlieko Hami pre citlivé bruško, pri kolikách a zápkach ... lebo naše koliky sú na dennom poriadku. Máte niektorá s týmto mliekom skúsenosti ? Jasné, že každé dieťa chce iné mlieko, no s Nutrilonu mi v nemocnici veľmi vracal ... tak som skúsila Hami. Snáď mu nejako neuškodím ... Teraz má 4 700g, pri narodení mal 4 020g a schudol na 3 600g. No, hovorím, že ja nemám batoľa, ale chlopa :D

tatiana7777
15. máj 2014

Ahoj, aj jasom davala Hami, a spokojnosť. Nutrilon tiež grckala a ine nechcela, zaleži od dieťatka, pokial je spokojne neni čo premyšlať 🙂

ewka200
16. máj 2014

Ahojte aj ja som bola s hami spokojna, ale kvoli silnym kolikam nam predpisala dr. beba sensitive, ale z toho ma taku hnusne silnozelenu stolicu... neviem s tymito mliekami je hrozne, kym to dietatku sadne, ale k tomu Hami.... my sme mali aj proti grckaniu a riedila som to s optivitalom po konzultacii a bolo dobre. len nas bohuzial v 3. mesiaci chytili koliky. ☹

nikkyniks
autor
16. máj 2014

No, my máme koliky teraz ... je to hrozné,ho normálne ľutujem, to keď hodinu pospí cez deň je zázrak, v kuse sa španuje, na rukách ho mám a mám pocit, že aj chodiť začne, s nohami ma kope, štípe ma, keby mohol,aj ma pokuše :( A nepýtala som sa lekárky na žiadne mlieko, lebo najbližšie k nej idem o dva týždne ... taksom zvolila také,no uvidíme 🙂