Ahote maminky prosím vás o radu, v noci si robievam mlieko do termosky maly vsta papať každú chvíľu ale v pólku noci pije už studené lebo termosku neudrží teplo ako ste to riešili ? Kúpili sme si ohrievač fliaš alebo inú termosku ? Prosím o radu
@dovidopp to mleko v termosce je MM nebo UM? Protoze neni moc dobry napad mit na celou noc zadelano mleko v termosce. Ja to delam tak, ze mam nachystane porce UM, studenou vodu v lahvickach a dolevam varici vodu z termosky. Mam z DM obycejnou za 10€ a je super 🙂
@bluemoon24 mlieko je obyčajne s tesca prevarim ho a dám do termosky maly má rok aj 2 mesiace
@dovidopp A prečo nezohreješ v mikrovlnke vždy čerstvé?
Inak....rok+2m, to by už tiež nemusel piť v noci každú chvíľku. Skúsila si dať napiť vody?
Inak by som asi tiež dala vždy čerstvé mlieko zohriať
Moja rada robím to tak tiež kup si novú termosku .. v termoske si necháš prevarenu vodu . A keď sa drobec zobudí nalejes vodu zarobiš čerstvé mliečko . Ja si nechávam aj vo fľaške trochu vody prevarenej a zmiešame pol horúcej pol tej už vychladnutej čo som tam naliala predtým . Aby to bolo hneď pitne
@dovidopp to je ozaj problém zarobiť pokažde nové mlieko? Ohriať si tu trošku vody zaberie necelú 1 minútu, nalejes do fľaše, nasypes UM potrepes a máš. Alebo ešte ľahšie, vodu rovno v sklenenej fľaši ohrejes v mikrovlnke... Nechápem čo riešis, či si taká pohodlná, lenivá alebo čo?! A určite by som dieťaťu nedávala niekoľko hodín zarobené mlieko z termosky 🤦
@nikpa ona dava normalne mlieko, nie UM
@dovidopp zarabam vzdy čerstvé, mam ohrievač flase a mlieko sa ohrieva, kym prebalujem.. Ved zarobene mlieko sa moze konzumovat do 2 hod max, ak nie je v chladnicke.
@dovidopp je to narocne v noci, ale naozaj by som nedavala teple mlieko do termosky na celu noc. Ty to citit nemusis, ale tie bakterialne procesy uz zacali. Bud teda ohrievat cerstve, alebo skusit UM a tak ako zienky radili, do termosky horucu vodu, do flasky studenu a tak si namixujes.
Prečo ste niektore take zaostalé a nechápave? Hore vyššie som písala že to nejde podľa vás len s osobných dôvodov robíte sa tu na neviem čo hráte sa na naj matere a a popritom ste každá jedna zúfalá a každú chvíľku vipisujete na modrom koniku 😅✌️
@dovidopp pises, ze v noci robievas mlieko do termosky, potom napises ze termoska neudrzi TEPLU VODU a v tretom komentari nakoniec napises, ze prevaras tesco mlieko🤦🏼♀️🙄 tak ake mlieko teda davas? kto sa v tom ma vyznat?
a ze ti neudrzi teple - je chyba termosky, kup kvalitnejsiu
Robila som vždy čerstvé. V termoske prevarena voda a zarobila som čerstvé.