Mlieko Babylove pre predčasniatko

natkam
28. feb 2017

Ahojte maminky, chcela by som Vám poprosiť aj o radu,názor,skúsenosti...Papáme Beba HA ... malá bude mať 10mes. ... chcela by som skúsiť mliečko Babylove 3 alebo Babylove PRE keďže máme doma predčasniatko... Ďakujem

leria
1. mar 2017

ahoj...my sme pili babylove aj ked nam doktorka odporucala nutrilon, na ktorom zrejme profitovala a babylove jej prislo ako podradne mlieko....pritom zlozenim a cenou daleko prevysovalo nutrilon, beba atd. velmi sa cudovala, ze mal perfektne krvne testy...druha vec je ci dietatku sadne...to musis vyskusat....my sme skusali aj ine okrem nutrilonu, a mal koliky...po babylove bol normalne vysmiaty, bez kolik a navyse mu chutilo...to PRE je na dokrmovanie, ak este kojis....ale ja som ho davala v pohode ked sa nahodou stalo, ze bol vypadok tej 3ky....inac su tu diskusie k tej teme, daj do vyhladavaca 😉

katlenad
1. mar 2017

Ahoj. Aj nas pil babylove, kym som podrobne nepozrela zlozenie. Zaklad sice splna, ale neobsahuje nic navyse. Nema ziadne pro ani prebiotika, neobsahuje ani omega 3 a omega 6 kyseliny na podporu spravneho vyvoja mozgu. Presli sme teda na Hipp. Tiez nasa dr odporuca hocijake ine mlieko ako babylove. Nedalo mi to a pozrela som sa na to a vyzera to, ze ma pravdu.