Ahojte maminky, chcela by som Vám poprosiť aj o radu,názor,skúsenosti...Papáme Beba HA ... malá bude mať 10mes. ... chcela by som skúsiť mliečko Babylove 3 alebo Babylove PRE keďže máme doma predčasniatko... Ďakujem
Ahoj. Aj nas pil babylove, kym som podrobne nepozrela zlozenie. Zaklad sice splna, ale neobsahuje nic navyse. Nema ziadne pro ani prebiotika, neobsahuje ani omega 3 a omega 6 kyseliny na podporu spravneho vyvoja mozgu. Presli sme teda na Hipp. Tiez nasa dr odporuca hocijake ine mlieko ako babylove. Nedalo mi to a pozrela som sa na to a vyzera to, ze ma pravdu.
ahoj...my sme pili babylove aj ked nam doktorka odporucala nutrilon, na ktorom zrejme profitovala a babylove jej prislo ako podradne mlieko....pritom zlozenim a cenou daleko prevysovalo nutrilon, beba atd. velmi sa cudovala, ze mal perfektne krvne testy...druha vec je ci dietatku sadne...to musis vyskusat....my sme skusali aj ine okrem nutrilonu, a mal koliky...po babylove bol normalne vysmiaty, bez kolik a navyse mu chutilo...to PRE je na dokrmovanie, ak este kojis....ale ja som ho davala v pohode ked sa nahodou stalo, ze bol vypadok tej 3ky....inac su tu diskusie k tej teme, daj do vyhladavaca 😉