Mliečko z dm BABYLOVE bio milk

lenkalukasko
13. apr 2011

Ahojte neviete mi niekto poradiť aké mate skúsenosti s tým babylove bio mliečkom???Mám osem mesačneho chlapca a doteraz sme boli na nutrilone.Lenže je to jedno z najdrahších a tak mi poradili to babylove.My sme už vyskúšali aj to francuzke ale s toho mal strašne tmavú stolicu a aj sunar.Ale po tom mi nevydržal ani dve hodiny.A tak sme prešli na nutrilon.tu je všetko fajn až na tu cenu.a dnes mi poradili to babylove bio mlieko a že 600 gramova krabica stoji 5 eur.A nutrilon 800 gramova skoro 15 eur.Tak je to rozdiel,či?Len či je to dobre mliečko a ma aspon nejake vytaminky.Lebo ževraj je na podobnom zložení ako nutrilon.

tanaja
14. apr 2011

Ahoj. my sme ho teraz kupili prvy krat. zle sa rozpusta vo vode,ale inak maly mi ho vypije v pohode. podla mna najlepsie je nutrilon,ale nas maly uz je velky a pomaly ho chcem odstavit od mlieka. takze som kupila toto lacne a nic zle na nom nevidim. my sme dlho pouzivali Hami a bola som spokojna

bumbuska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauricka
8. máj 2013

@lenkalukasko chod do DM predajne a pozri si zlozenie, tak budes hned vediet, co obsahuje 😉 a porovnat ho s obsahom v nutrilone. Maminky s tymto mliekom maju vcelku dobre skusenosti, najdi si diskusie na koniku, ktore uz prebehli.

strihalka
8. máj 2013

@lauricka skoda ze uz to neni aktualni😀 ale 2roky stare-🙂

lauricka
8. máj 2013

@strihalka mozno niekto bude hladat tieto informacie a vyskoci mu to tu, ako to vyskocilo aj mne, ja som napr. nedavno presne tuto info hladala. Nebolo by odveci, keby tu dotycna napisala, ako to s nimi dopadlo. Tak snad sa tolko nestalo.

lenka1989
10. júl 2013

ahoj moja dcerka ma 5 tyzdnov a mali sme bebu nurilon a stale ju boli brusko . Ja ju dokrmujem a chcela by som to mliecko z dm ale neviem ktore a moze vadit ze sme s manzelmi alergici na roztoce a koli tomu nam doktorka pisala hypoalergenne a mozem mliecko zmenit hned naraz