Ahojte neviete mi niekto poradiť aké mate skúsenosti s tým babylove bio mliečkom???Mám osem mesačneho chlapca a doteraz sme boli na nutrilone.Lenže je to jedno z najdrahších a tak mi poradili to babylove.My sme už vyskúšali aj to francuzke ale s toho mal strašne tmavú stolicu a aj sunar.Ale po tom mi nevydržal ani dve hodiny.A tak sme prešli na nutrilon.tu je všetko fajn až na tu cenu.a dnes mi poradili to babylove bio mlieko a že 600 gramova krabica stoji 5 eur.A nutrilon 800 gramova skoro 15 eur.Tak je to rozdiel,či?Len či je to dobre mliečko a ma aspon nejake vytaminky.Lebo ževraj je na podobnom zložení ako nutrilon.
@lenkalukasko chod do DM predajne a pozri si zlozenie, tak budes hned vediet, co obsahuje 😉 a porovnat ho s obsahom v nutrilone. Maminky s tymto mliekom maju vcelku dobre skusenosti, najdi si diskusie na koniku, ktore uz prebehli.
ahoj moja dcerka ma 5 tyzdnov a mali sme bebu nurilon a stale ju boli brusko . Ja ju dokrmujem a chcela by som to mliecko z dm ale neviem ktore a moze vadit ze sme s manzelmi alergici na roztoce a koli tomu nam doktorka pisala hypoalergenne a mozem mliecko zmenit hned naraz
Ahoj. my sme ho teraz kupili prvy krat. zle sa rozpusta vo vode,ale inak maly mi ho vypije v pohode. podla mna najlepsie je nutrilon,ale nas maly uz je velky a pomaly ho chcem odstavit od mlieka. takze som kupila toto lacne a nic zle na nom nevidim. my sme dlho pouzivali Hami a bola som spokojna