Mliečko Nestle banán

cawes
4. jan 2013

Chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti z mlieckom od nestle bananova prichut. Je to modry tetra pack obal a mliecko je uz zarobene tekute musi sa len ohriat.

kbeata
5. jan 2013

@cawes skus si zistit zlozenia a vyrobcov takychto produktov,raz sa robili niekde vysledky vzoriek a nestle dopadlo v niecom najhorsie 😒 ,dost si chvalia vyrobky z DM-ky,to je nemecky dovoz....

cawes
autor
5. jan 2013

@kbeata ved nestle robia bud svajciari alebo nemci

skybaby
5. jan 2013

Ak myslíš take to dvojbalenie, tak mojej dcére chuti, nedávam jej ho ale denne, len občas. Má ho možno raz za týždeň, keď si ho sama vyberie zo zásuvky 😀

filomenka11
5. jan 2013

@cawes ja som to raz kupila vo verzii vanilka (maly tetrapack so slamkou) ked mi syncek v obchode uz plakal od hladu, otvorila som to este pri pokladni na zachranu. Dal si par hltov a viac nechcel. Ked som to ochutnala, bolo to priserne sladke. Vtedy mal uz vyse roka, takze mu to neskodilo, ale zvysok som dopila ja, jeho nakojila a viac som to nekupila. 5 mesacnemu dietatu by som to rozhodne nedala.

cawes
autor
5. jan 2013

@filomenka11 nie toto neni to iste co myslis ty. Toto je ako um ale napr. S ryzou alebo bananom. Praveze to vobec neni sladke je to ako kasicka.

filomenka11
5. jan 2013

@cawes tak to bude asi nieco ine ... to co sme kupili my bolo nieco hrozne ... a aj niektore kase (mali sme od nutriicie) su hrozne sladke, urobili chybu ze nam vobec poslali vzorku kase postou 🙂

cawes
autor
5. jan 2013

@filomenka11 a co davas detom aby lepsie spinkali

filomenka11
5. jan 2013

@cawes no moj uz ma skoro dva roky. Kase som kupovala nemliecne ... zarobila som ich s vodou a potom to zapil mojim mlieckom. Ale tieto kase sa daju zarobit aj s takym umelym mlieckom ktore pouzivas, vyhoda je, ze nie su sladene a su bez prichuti. Doktorka mi pre zaciatok kase dokonca vobec neodporucala a to som s nimi zacinala az niekedy okolo 7 mesiaca po zavedeni prvej zeleninky a ovocia. No a daju sa este urobit este aj neinstantne kase, tie su najlepsie, ale zasa ktora mamicka ma cas este okrem inych povinnosti cas vyvarat este aj kase 🙂 Ja som skusila par krat, syncek mi to nezjedol (kukuricnu, krupicovu) a ja som bola vystavena, takze sme dalej robili instantne. Kupovala som bud znacku babylove alebo alnatura ovsenu, trojzrnnu a psenovu.

cawes
autor
5. jan 2013

@filomenka11 ok. Ved to ze co mu dat ked mu mliecko je malo. Dr mi povedala ze na 2 mliecko este nech nejdem, ale ako to mam este mesiac zvladnut? Skusala som ho prikrmovat vecer ale to neslo bol unaveny a nechcel papat. A na kase z vodou sa este nechcem dat. Tak mi bolo poradene toto.

filomenka11
5. jan 2013

@cawes podla mna lepsie riedka kasicka zarobena s mlieckom nez ochutene mliecko ...
toto je celkom zaujimavy clanok: http://www.vitalia.cz/clanky/test-instantnich-d...
Ale je pravda ze tie neochutene kase boli vacsina od 6 mes, ale zda sa mi ze psenova bola uz od 4m.

kbeata
6. jan 2013

@cawes ani som nevedela 😕 ,akurat to nestle a tusim hami som nekupovala,ale babylove vyrobky boli tusim najchutnejsie 😉 ,vsak uvidis,aj ja som skusala....

cawes
autor
6. jan 2013

@kbeata hej je to nemecka firma. Dnes dam asi kasu vecer. To mliecko mu chuti ale v noci je hladny, tak uz neviem co robit.

kbeata
6. jan 2013

@cawes a kojis?lebo mojho som prestala na konci 3 mesiacov,vtedy mal skoro uz 7,5 kg 😀 ,a bol stale hladny
presla som na sunar,a od pol roka som mu ten sunar zarabala s vodou z ovsenych vlociek/no niekto neodporuca kvoli lepku/ a zas postupne nejake prve jedla/zelenina,ovocie,aj hustejsie kase na lyzicku/
ale je pravda,odkedy mal sunar,tak v noci nikdy nejedol,obcas trochu vody,al.caj 😉

cawes
autor
6. jan 2013

@kbeata nekojim od 3 tt sme na UM. A teraz zacal byt hladny v noci dnes som mu spravila tu nestle kasu tak uvidime ako bude spat

kbeata
6. jan 2013

@cawes a ake umele davas?

cawes
autor
6. jan 2013

@kbeata hipp 1

kbeata
6. jan 2013

@cawes co ja viem 😒 ,alebo skus zmenit ,urcite tu je tema o druhoch ktore najviac idu,ja z pocutia viem ze Nutrilon vyhrava,mne sa zdal drahy,tak som davala ten sunar,
inac som si porovnavala zlozenie na skatuli od francuzskeho,sunaru a nutrilonu na 100ml,su tam nejake rozdiely
prve som skusala francuzske/som si spomenula az teraz 😝 / a zapekalo ho,tak som presla na ten sunar,a bolo ok
pa a drzim palce 🙂

cawes
autor
6. jan 2013

@kbeata jemu praveze ten hipp vyhovuje len uz mu asi nestaci

selena263
6. jan 2013

@cawes ahoj, chcem sa spytat ako to myslis s tym, ze je v noci hladny? moja babula je tiez na UM, a mlieko pila pravidelne aj v noci az do cca 6-7 mes, ked sme uz zacali davat prikrmy a aj kase, ale aj teraz, uz ma 9 mes, castokrat este v noci vyhladne a musim jej spravit mlieko. ak si dobe pamatam, ako 4-mesacna pytala flasu cca kazde 3-4 hodiny, nonstop, najdlhsiu pauzu mala max. 6 hodin ak spala....ako casto krmis maleho v noci?

kbeata
6. jan 2013

@cawes a hipp 2-ka sa od akeho veku dava?a malicky pribera v pohode,ze?

anjelicek26
6. jan 2013

@cawes - v anglicku maju dvojku - pre hladne deti a potom az trojka je od pol roka, ta dvojka viacej zasyti, nemate take nieco u vas? Nam doky odporucila od 4 mesiacov prirkm - lepsie ako menit mliecko ;)

cawes
autor
7. jan 2013

@anjelicek26 tiez mame 2 vo svajci len maly je taky cvalik. Tak dr povedala ze este pockat ked bude mat 6.mesiacov.
@kbeata maly pribera v pohode 5 mes. 68cm a 7500g

@selena263 maly od 3 mesiaca v noci nepapa. Len ked je trosku soplikovy tak si vypyta cajik ale inak v noci mliecko vobec. Dr povedal ze je to takto dobre lepsie by si mal zvyknut nato ze ma v noci spat co aj tak bolo, az teraz sa budi. Neviem ci to nie su uz aj zubky

anjelicek26
7. jan 2013

@cawes podla mna to vybeha ked bude väcsi, ja by som mu tu dvojku dala, ved dlzka k vahe je uplne ok 😉

cawes
autor
7. jan 2013

@anjelicek26 ja viem ze vaha je ok a ani neni tlsty ani nic. No ja neviem este som povedala ze do konca januara pockam potom mu ju uz dam kedze bude mat aj tak 6. Mes. Len ma trapi na nespavost. Keby ze cez den pospi ale ani to max do obeda 30 minut a to iste po obede a to je vsetko. No a teraz aj v noci sa budi.

selena263
9. jan 2013

@cawes aha, chapem. no ja by som skor ako bananove mlieko skusila zahustit to co mu bezne davas, napr. ryzovou kasou. pokial viem, tak ta byva aj hlavnou zlozkou vsetkych tych "prvych kasi", kedze neobsahuje lepok. http://www.feedo.sk/shop/hipp-nemliecna-ryzova-...

to bananove tekute v krabicke sme raz mali, malej velmi nechutilo, a teda ani mne, a celkovo mi neprislo velmi lakave, ani vonou, ani vzhladom, takze sa ho viac nechystam kupovat.