Ahojte. Prosim vás, kto davate mlieko Neocate Junior, stačí vám to množstvo, ktoré vám poisťovňa prepláca mesačne? Stále si musíme od niekoho kupovať za 15€ a vyššie...
Nie, nám nestačí. Hlavne že niektoré ženy (minimálne 2 tie isté) vidím každý mesiac predávať ich na FB alebo tu. Nepochopím toto, že jedna mater si necháva každý mesiac predpisovať čo nespotrebuje a obohacuje sa na tom. Keď mi zostávalo zo začiatku, posuvala som za poštovné.
@lesankavh môžem sa spýtať koľko ks Neocate spapá mesačne? Moja dcérka má rok a 2 mesiace, papá prevažne mliečko... má však mnohopočetné alergie a intolerancie, prechod na normálnu stravu nám spôsobuje veľké problémy 🥺
@nikpa najhoršie je keď tieto ženy, ktoré stále predávajú, dostanú od niekoho mlieko zadarmo a potom ho predávajú. Už dvakrát sa mi stalo... Jedna zlatá pani darovala 6 kusov Neocate za poštovné, no "predavačka" ma predbehla o 30 sekúnd a o týždeň mi tá istá pani "predavačka" ponúkla za 20€/ks presne toto mlieko ktoré dostala ZADARMO!!! 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Neviem presne 🤔asi 1ks týždenne 🤔
Ahoj nám stačí ,dcérka papa už skoro takú stravu ako my 🙂má rok aj 4 mesiace