mame 4 mesiace a pijeme mliecko neocate,kto ho pije tiez?
mali sme ho predpísané aj mi ale bohužial našmu absolutne nesadlo, ešte viac grcal a vôbec ho nechcel pit a toho začal pit ako 1,5 mesačny, predtým len na MM. potom dostal odpor ku všetkému mliečku a prestal nam priberať.
popravde je to najhnusnejšie mlieko čo som kedy čuchala a koštovala, a ešte viac to smrdi ked sa vygrcka
@zuzkagu hm,nam nastastie robi pomerne dobre,moj syn neznesie bielkovinu ani hydrolyzovanu,nastiepenu ani nijaku a neocate name ziadnu bielkovinu su to ciste aminokyseliny a teraz co pijete?
tak ked dobre sadlo tak bud rada, môjmu davam bebu sensitive, inak mali sm ena skúšku neskoršie aj alternatívu neocatcu a to mliečko ALfamino a krpec ho tiež zle toleroval takže len tu bebu mame, celkom slušne si na nu zvykol, tato beba obsahuje menej laktozy čo zrejme bude u nas problem, mali podozrenie na silnu alergiu na BKM ale z krvi sa nepotvrdila
Allergy care je na bkm a chuti lepšie 🙂
dcerka ma 1.8mesiacov a tiez ho pijeme pije ho od 2mesiacov a ked nam robia zatazovy test tak nasilu pchame bebu lebo ju neznesie vobec...v krvi sa nam alergia potvrdila a verim ze sa z toho dostaneme 😞😞
Dobrý deň. Nemáte prosím vás niekto na predaj mliečko Neocate infant? Ďakujem
Ahoj hľadám pre projekt o alergii na kravskú bielkovinu mamičky týchto detí vo veku do 3 rokov. Jedná sa o rozhovor, kde budeme diskutovať o skúsenostiach matiek s touto alergiou. Podmienkou účasti je: dieťa musí trpieť alergiou na kravskú bielkovinu a užívať jeden z nasledujúcich prípravkov detskej výživy: Neocate, Alfamino, nebo Comidagen. Účasť na rozhovore je honorovaná. V prípade záujmu prosím píšte 🙂
@zuzkagu tak to je neuveritelne, lebo moj ho pije ako som pisala od 4 mesiacov-pili sme ho pol roka,potom sme sli na testy a bohuzial musime ho pit dalsieho pol roka,syncek je velmi silny alergik,najnovsie maju dr.podozrenie aj na astmu a skrizene potravinove alergie,caka nas dalsie testovanie ☹
@bur ahoj, ja mam zaujem,mozte mi kludne poslat telefonny kontakt a zavolam vam. Pijeme neocate hypoallergenic od 4 mesiacoch,pili sme ho 6 mesiacov,potom sme sli na testy,uz som sa tesila ze sme z alergii vyrastli no a bohuzial,znovu ho musime pit,cakali sme na poistovnu,ci nam schvali,nastastie schvalila,teraz pijeme neocate lcp a o 2 mesiace-ked budeme mat rok nas caka neocate advance ☹
@bur aha,teraz som si precitala,ze ucast na rozhovore je honorovana,aj keby nebola, rada by som sa podelila o nase trapenie s niekym koho to zaujima,lebo u nas to bolo fakt trapenie,chlapec sa narodil zdravy,potom mu pani doktorka ako 7 tyzdnovemu babatku dala 3 antibiotik, zinat sumamed a sumamed forte a od vtedy sme sa trapili,myslim si,ze tie antibiotika mu znicili crevnu mikrofloru,lebo dovtedy kravsku bielkovinu znasal velmi dobre. Pani doktorka mala podozrenie na zapal pluc-preto dala tolko atb,samozrejme rontgen zapal pluc vyvratil,takze sme ich mozno brali zbytocne,ale co potom nasledovalo si nechcite ani len predstavit v tom najhorsom sne,chlapec non stop plakal,mal ukrutne bolesti,nic sme nespali,lebo len plakal,dr.ma odbijala liekmi typu infacol,sabsimplex,espumisan,darmo som jej vravela,ze chlapcovi davam rektalnu rurku,vyprdka sa,dam mu pit mliecko a po par glgoch pusti rev,ale ukrutny rev,ako ked z koze za ziva niekoho deru a ked som s nim opat sla k dr.tak ma vysmiala,ze chlapec pribera,ze sa usmieva,ze co od nej chcem,chcem len aby ste mojmu synovi pomohli,lebo toto nie je s kostolnym poriadkom,potom mu 7x zmenila mlieko- z nutrilonu obycajneho na sunar-ten penil,nerobil dobre,tak na hipp-ale mal ukrutne bolesti,tak na nutrilon low lactose-bolesti pretrvavali,nutrilon allergy digestive care-bolesti boli take velke,ze chlapec skoncil v nemocnici na infuziach,lebo uz odmietal do seba akekolvek mlieko,az 1.3.nam na gastre predpisali neocate ,takze od Vianoc sme sa trapili vyse 2 mesiacov,az na moje naliehanie aby chlapcovi zobrala pediatricka kompletne krvne testy-tie potvrdili alergiu na BKM.Od kedy sme presli na neocate,plac ustupil uplne-ekzem ustupil,nevedela som ci sa mam smiat alebo plakal od radosti,preco to muselo trvat tak dlho??? Nechat tak dlho trapit babatko v bolestiach???
@kamilka2012 Ďakujem za Vašu reakciu a záujem o projekt, podrobnejšie informácie by som Vám zaslala na Váš email. Môžete mi ho prosím napísať do správy?
@kamilka2012 prosim baby ja to mliecko neviem zohnat, žiadna lekaren ho nedokaze objednat z distribucky...odkial ho mate?
@ddanuskaa my byvame v okrese Brezno a obycajna dedinska lekaren vo Valaskej ho vie zohnat,v pondelok im zavolam aby mi objednali a v piatok ho mam vzdy nachystane.
Dobry vecer mamicky, chcem sa vas spytat maly ma 8 mesiacov a doktorka nam predpisala
Nezlakni sa bude mat z neho zelenu stolicu
Neocate lcp mozu pit aj starsie deti,moj ma 18 mesiacov a este pije lcp,poistovna mu len pred par dnami schvalila neocate junior.
@kamilka2012 moja prva dcerka ho pila a zvazujem ho teraz malemu. Preco?