Ahojte, máte skúsenosť s mliekom Milumil ? kupujem ho v rakúsku, HA PRE Milumil od Milupy. Moj malý má 6 týzdnov, popri materskom mlieku bolo vsetko ok, a teraz ked môjho nemam skoro nič, a papá iba Milumil, objavila sa zápcha. Resp. hovienka má riedke uplne, ale nevie sa sám vykakať, fungujeme iba s trubičkou... Pouzívate niekto toto mliečko ? ☹ ☹ ☹
ahoj, ano taka zlta krabica. Ale nebolo to tym mliečkom, neskor sa ukazalo , ze to nemal z toho, potom už pekne kakal sam. Je to kvalitne mliečko, myslim ze budes spokojná. 🙂
@verronicka ahoj, ano taka zlta krabica. Ale nebolo to tym mliečkom, neskor sa ukazalo , ze to nemal z toho, potom už pekne kakal sam. Je to kvalitne mliečko, myslim ze budes spokojná. emoticon
@mirka1611 ahoj, tak to si ma potesila ze to nemal z toho,zatial ho pije v pohode a ani som nepobadala bolenie bruska a pod. ...a vyjde aj o dost lacnejsie nez Nutrilon 🙂 tak dufam ze budem spokojna. dakujem
@verronicka určite, milumil je jedno z najkvalitnejšich mliečok. Teraz ale musime prejsť už na 1tku, a mam zasobu z tych HA PRE Milumilov, tak by som to rada predala - ak vieš o niekom kto ho používa, prosím daj mi vedieť...
@mirka1611 no nepoznam teraz nikoho s takym malym babatkom 🙂 ale odfot krabicu a skus dat na bazar...urcite sa niekto najde a kupi 🙂 paa
prosím vas o radu.možete mi niekto poradit aký Milumil v Madarsku je na miesto našeho nutrilonu anti colic?dakujem krasne ak mi niekto poradí.ste super poradna
@oliviarena ahojky, v Maďarsku nemajú žiadnu náhradu. Pani čo mi posielala klasický mi to tam zisťovala. Tak som kúpila tu, zarobila som z toho tak dve fľašky a kolika nám prešla. Teraz mám doma takmer plné balenie a neviem čo s ním :D je mi to ľúto vyhodiť
@mirka1611 ahoj, myslis taku zltu krabicu? pili sme Nutrilon, Aptamil...ale teraz mame 10mes. a skusila som kupit v Rakusku tento Milumil od Milupy, na skusku (ked je to ten isty vyrobca ako u Aptamilu) ale zatial v pohode, 😉