Ahojte. Môj maličký má 7 týždňov. V dvoch týždňoch začal piť hipp, z ktorého ho po dvoch týždňoch strašne zapieklo. Teraz dávam BEBA comfort. Má ho 3 týždne. Boli ho bruško. Ťažko prdí a kaká. Musíme teplomerom. Stolicu má riedku. Niekedy tvrdú. Neviete prosím na aké mliecko prejsť aby sa toto upravilo a bol by kľudný? Lebo sa dosť trápi. Cvičíme aj dávame masť pupík dokonca dvakrát denne robím mlieko aj do čaju
@nika11103 a myslis ze pomaha aj ked mojmu Nutrilon HA nesedi a nekaka? ze zmenit z neho na toto comfort colics? lebo sa obavam ci zmena na tu istu znacku len iny druh mu pomoze, ci mne nebude lepsie uplne inu znacku dat..
My sme
Tiež prechádzali z toho nutrilonu na tento . Samozrejme to ti neviem zaručiť či pomôže . Ale mojej výrazne to mlieko pomohlo, neustali koliky úplne ale bolo to omnoho lepšie ako predtým . Ale jasne každé dieťa je iné. Držím palce moc
ďakujem. Zavolám zajtra k lekárke a skúsim sa opýtať, či mi ho môže dať na predpis. Nechcem mu zasa zmeniť mliečko, ale neviem čo urobiť, aby mu pomohlo a netrápil sa
Nutrilon comfort & colics , je aj na predpis a stačí len od pediatricky, pred rokom a štvrť som si to všetko prácne zistila cez poisťovňu atd. Stačí, že do karty uvedie tieto priznaky bolesti bruska atd a musí ti predpísať a v Maxovi to máš potom veľkú 800g krabicu za doplatok možno cca 2 Eura, predtým boli comfort colics 1 a 2 malé 400 g pixle a to bolo zadarmo v Maxovi. A určite aj pomáha to mlieko. Vyskúšaj