Ahojte baby, mate prosim niektora skusenosti s tymto mlieckom pro babatka? Obsahuje to colostrum, vraj by to malo byt kvalitne, ale zatial sa chcem opytat...dostala som ako darcek...
@nevenka pozerala som na webe, tu je zloženie: sušené odtučněné mlieko v prášku, demineralizovaná sušená syrovátka (z mlieka) v prášku, mliečný tuk, bovinné (kravské) colostrum v prášku. Minerály: chlorid draselný, fosforečnan vápenatý, oxid hořečnatý, chlorid sodný, glukonan železnatý, jodid draselný, selenan sodný, síran manganatý, glukonan zinečnatý, síran meďnatý Vitamíny: kyselina L-askorbová, DL-α−tokoferyl acetát, thiamin monodusičnan, riboflavin, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, D-biotin, kyselina listová, kyanokobalamin, cholekalciferol, fylochinon, retinylacetát
Ideme to vyzkusat, tak pak dam vediet, ako vyhovuje 🙂 Tu som nasla link, maju mlieko pre mensie aj vacsie babatka https://www.colvia.sk/4-detska-vyziva
@pavla_kuki dakujem, uz som to pozerala, vyzera to dobre. Momentalne skusame Kendamil Anti-colic, ale naozaj dokrmujem vynimocne, ale zaujalo ma to a urcite budem rada za recenziu 😉
@pavla_kuki ahoj, ja davam toto mlieko od Colvia mojej malej od 4 mesiacov a velmi nam vyhovuje, tak za mna doporucujem....
@pavla_kuki a zlozenie je ake? Akoze myslim to cele. Vyzera to dobre. Ja davam 6 mesacnemu kozie kolostrum, vysypem tobolku a zamiesam v kusku mojho mlieka, ma problem s bruskom, u dcerky nam to velmi pomohlo. Ja sice kojim, ale v pripade nudze, ked bude treba papat, tak rozmyslam nejake fajne kupit 🙂