Ahojte mamičky, potrebujem poradiť....od príchodu z pôrodnice dávam malému babylove mlieko,(kojeni neni už vobec) myslím, že mu sadlo...lebo pekne kaka a aj prdi...lenže sa mi zdá, že ho vôbec nenasyti....po hodine alebo dvoch sa budi...a je hladný...tak mu dam na oklamanie čajík...mate niektoré skúsenosti s týmto mliekom? Pri malej sme mali nutrilon....tak neviem...viem, že mlieka netreba striedať....aby som mu neuškodila...ešte aby som nezabudla, malý bude mať v stredu 3 tyzdne
@zuzana271 ale po druhej strane daj pozor na prekrmovanie lebo potom bude vracať. Zasa 90 na 3 týždne je až dosť. Môjho syna tiež toto nezasytilo a prešli sme na HiPP. A tiež závisí aké mlieko máš ak na prikrmovane deti (podľa označenia) alebo pre deti plne kŕmené iba týmto mliekom. To prvé je iba taká voda, to druhé je silnejšie
@marlenka222 dakujem
@zuzana271 inak s tými ml....mám troch synov...Ani jeden nebol ,,tabulkový,,...Jeden ledva jedol(nechudol)ale bol aj chudučký..Druhý syn jedol hádam každé 2 hodiny do štyroch mesiacov-akurát v noci menej papal...Tretí syn doteraz papá 120ml (má 6-mesiacov)papá už aj príkrm ale 120 ml mlieka mu stačí na 3,5-4 hodiny ešte stále..
Netreba porovnávať ;)a držím palce
Dajte mu viac mlieka....chlapci sú hladnejší