máte niekto skúsenosti s takýmito predajcami?či sú tie mliečka pravé atď..
ja som kupovala cez inernetovu lekaren bebu ar. rozdiel na baleni bol 5€. takze keby som si nechala doviest kurierom len 1 balenie, vyslo by ma to ako tu. problem nebol ziadny, expiracia bola dobra, tym ze to bola lekaren, boli zaruky. mozem doporucit.
No ak máš na mysli, že si to kúpiš od niekoho kto to lacno kúpi v Poľsku, tak som to skúsila a je to v pohode. A cena fakt neuveriteľne nižšia. Osobne som kontrolovala zloženie Bebilonu s našim Nutrilonom. Absolutne identické.
áno kupovala som poľský Bebilon cez MMB...za jedno balenie som dala 10€ (po zdražení) a všetko bolo ok. vždy mi ich dotyčná do 3 dní doručila. Ak chceš dám ti na ňu do IP link 🙂
aj ja kupujem Bebilon z Polska, co je vlastne nas Nutrilon po 10 eur za balenie, co je dobra cena. kupujem cely karton a je to urcite vyhodnejsie, ako u nas, lebo Nutrilon je dost drahy. Nemame s tym ziaden problem.
neviem presne akych dilerov mas nam mysli....vacsinou predavaju lacnejsie mliecka mamicky, ktore ich nakupuju v Rakusku, kde su dojcenske mlieka celkovo lacnejsie a ked je na to este zlava napr. v Bipe, tak sa oplati obchodovat s tym 🙂 ja som uz takto kupovala mliecko, ked som nestihala zbehnut do AT na nakupy a v pohode, je to samozrejme original 🙂