Žienky ake mate skúsenosti s Bebou comfort? Malá ma dva mesiace mame nutrilon comfort. Stolica je po ňom makka miestami mam pocit ze az moc, zeleno žltá ale co ma najviac trápi nie a nie sa vykakat sama. Stale jej musim pomahat s rurkou.
Kamoska mala podobny problém s malym vraj dieťatko tiez malo makku stolicu ale musela rurkovat. Prešli na bebu a všetko sa zmenilo.
Bojim sa tej zmeny mlieka ale niečo nie je v pohode keďže mi nekaka sama. Vďaka za odpovede
My sme nemali s Bebou problem, ked som chcela prejst na Nutrilon, lebo jediny bol bez palmoveho oleja, tak bol s kakanim problem, tak sme sa vratili spat na Bebu. Ale je to individualne, kazdemu vyhovuje nieco ine, pokial neskusis nezistis.
@eli2806 Ahoj, v porodnici malej davali Bebu comfort, potom doma som najskor davala Sunar, z toho malu velmi zapekalo, musela som pouzivat rurku. Presla som opat na Bebu comfort a v pohode sa vedela sama vykakat. Sice mala taku redsiu az vodnatu stolicu denne, ale podla lekara to bolo v poriadku.
Používame a v pohode, nikdy nebol problém 👍🏼
@mrchana zdravim, mozem sa spytat ako to dopadlo s tou bebou sensitive? mam trojtyzdnovu dcerku, mam podozrenie na reflux lebo mi grckala aj moje materske vela, medzitym je uz len na umelom a po klasickej bebe mi skoro uplne prestala grckat ale je sialene zapecena, ale niekde som citala ze tie mlieka na brusko nie su vhodne pre grckajuce deti lebo lahko idu von, budem to riesit aj pediatrickou ale ma dovolenku teraz a neviem za ake vymenit, tych mliek je miliarda a nechcem s tym moc experimentovat lebo v 3 tyzdnoch ma len teraz svoju porodnu vahu ☹️
@eli2806 ja som mala podobne so sunarom... presli sme na Bebu a v pohode 👌 ale ja davam optipro ha 🍼