ahojte, nutne by som potrebovala, aj by som si kúpila ale nepredavaju v nej HA mliecko takže to čo je v tých dozach by som musela vyhodiť. Ďakujem
@ivulik413 Ja mám 400 gr.ale z nutrilonu.
Jéj baby to by som aj ja potrebovala, ak by ste ju niektorá doma našli, tak by som ju od Vás aj kúpila, len si povedzte cenu. tiež dávame iba HA mliečko a to dózu nemá. A Ivulik413, prepáč nechcem ťa predbiehať a vtierať sa do tvojej témy. Tak daj vedieť či ti už dózičku niekto dal aby som ťa nepredbehla keby náhodou.
Ahojte ja mam z Nutrilonu HA 400gr.Akurat mam jednu volnu
mam sunar 600g dozu
ahoj, ak je to ešte aktuálne,t ak mám dve 400g nadbytočné, nepoužité dózy (Nutradefense 2) aj s odmerkami, len mliečko sme minuli... 😉
Aj ja by som chcela taku dozu.Mate niekto?
to je tá biela s modrým vrchnákom? takú mám, kľudne pošlem.
Dievcence, taka dozicka by sa zisla aj nam 🙂 ak ma este niekto navyse, brala by som
mam v bazariku
baby a kde ste zohnali tu dozu ja som dnes kupila to mlieko ale doza k tomu nebola
Zhanam ak niekto ma dozu na sunar mam HA1 pripadne nutrinolu? staci aj ta malinka krabicka dakujem..
Nemáte niekto dózu naviac?
Kupila som granulovany caj ten vetsi v Tesku .Tusim Jahoda a pomaranc maju.Ja mam tam mlieko susene pre maleho..
Ja som v piatok vyhodila dve ☹ - ale skusim ešte kuknuť u maminy - či mi tam nejaká neostala 🙂 🙂 🙂