Máme zmeniť mliečko?

lulu19
27. jún 2014

AHOJTE .prosim poradte my mala my papa sunar complex 1 .bude mat za par dni 4 mesiace .chcem sa opytat od narodenia my kaka zo sunaru tmavo zelene zapacha jej stolica .najskor sme papali nutrilon ha1 ale ten ju zapekal ale stolicu mala zltu len hustu nevedela sa vykakat ale teraz je tmavo zelena .je to v poriadku alebo treba zmenit mliecko .dakujem

mirkava
27. jún 2014

my sme tiež papali nutrilon HA, teraz nutilon anti-colis. ZHA mal malý zelenožltú stolicu každý deň, teraz kaká kazde tri dni zelenú. Myslím si, že to mate OK, ale ak si nie si istá treba sa poradiť s pediatrom.

sjuzen111
27. jún 2014

ahoj, moja skusenost - ja som davala malemu Sunar Nutradefens a stolicu mal v poriadku.... zacinali sme ale asi 2 tyzdne Nutrilonom, ale mal krce v brusku, preto sme mliecko zmenili....
Stolica by ale urcite nemala zapachat.

zuzkazuzicka
28. jún 2014

Zelená stolica je spôsobená obsahom železa ktoré sa nachádza v každom jednom mlieku. My sme mali taký istý problém. Stolica by však nemala zapáchať, na to by som sa opýtala pediatra. Nám však pediatrička odporúčala Sunar. Ja som kojiť nemohla hneď od začiatku. Malú mi v nemocnici prikrmovali Nutrilom. Asi po mesiaci sme prešli na Sunar a tá chuť mlieka sa nedá porovnať.

tiwyna
29. jún 2014

Zelena stolica nie je sposobena zelezom, ale tym, ze telo nie je schopne niektore zlozky v mlieku dobre stravit. Stolica dietata nema byt zelena, ale zlta, to je znakom dobreho travenia.Moja dcera aj syn mali zo vsetkych umelych mliek zelenu stolicu kym sme nepresli na obycajne kravske mlieko. Po nom sa im travenie upravilo.