Prosim Vas,vedela by mi niektora mamina poradit?Po dovrseni roka mame prejst z mlieka Nutrilon Allergy,kedze bolo podozrenie n alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka,na ine,lebo toto nam uz poistovna nepreplati a testy nam vysli negativne.Lenze ja neviem,na ake.Alergologicka vravela,ze na nejake HA,ale nas detska,ze kludne uz na normalne.Tak teraz neviem,co mam spravit.A dalsia vec,aku formulu zvolit?Podla veku 3,ci kedze zacina s novym mlieckom,tak 1?
Moc dakujem za rady
aj ja si myslim ž ey si mala na to Ha a potom až na normalne aby si ho zvykala postupne.a myslim že na 3 lebo 1je pre novorodenych 😉
Dakujem 😉
Mne raz jedna doktorka na pohotovosti povedala,ze pri kazdej zmene mliecka sa ma najskor zacat formulou 1,tak teraz neviem,uz mam v tom gulas,v lekarni mi tiez povedali,ze 3kou.Ale v januari mame ist znova na odber krvi,tak asi dovtedy vydrzim na HA a ak dopadnu ok,tak porom na normalne.
peta, podla mna by si mala zacat 3, ved aj tak medzi 1, 2 a 3 su rozdiely v zlozeni, takze by si telo zvykalo na trochu ine mlieko.
nejaka alergia sa u vas potvrdila? Ja by som asi ostala na HA mlieku. Ja som malej davala HA ako prevenciu, kedze manzel je alergik. Doktorka nam na poradni v roku vravela, ze kedze sa neobjavila ziadna alergicka reakcia na ziadnu potravinu, mozeme prejst na normalny Nutrilon, ale radsej som ostala na HA
No najskor,ako polrocnemu mu nasa decka odobrala krv a vtedy sa alergia potvrdia,ale potom,u alergologicky mu bola odobrana este dva krat a uz potvrdena nebola,tak najblizsie mame ist v tom januari.
tak potom radsej ostan na HA, v tomto by si mala dat viac na alergolicku, ak sa alergia objavila
Ok,asi to tak spravim,lebo ona dokonca vravela,ze ked aj s tym HA zacneme,tak zlahka,najskor deci a apostupne zvysovat.Tak do januara to budem riesit s HA a potom nam snad povie,co dalej.A teda zacat podla veku 3kou?A aku znacku?Kedysi mal aj sunar HA,ale teraz je na Nutrilone Allergy,tak ci zostat na nom,len HA?Len s Nutrilonom sme zacinali ako s prvym mlieckom na dokrmovanie a vtedy mi ho vracal,len to bolo este normalne.
ahoj, ja by som tiež prešla na HA 3, ak je na nutrilone teraz, nemenila by som a skúsila nutrilon HA, ja mám s ním dobré skúsenosti. Rozdiel v HA a obyčajnej formule je v kazeine. Kazein je potenc. alerg. bielkovina a v HA sa nenachádza vôbec, v obyč. je upr. na 50 % podľa novej normy EU, doteraz to bolo 80 %.
Ak ste teraz na Nutrilone Allergy, tak by som pri znacke ostala a skusila Nutrilon HA 3
Ok,asi to tak vyskusam 😉
rozhodne by som sa riadila radami alergicky, cize HA 3 mlieko.Aku presne znacku?Skus Nutrilon a uvidis ako bude babo reagovat. 😉