Mám zmeniť umelé mlieko?

22. júl 2023

Ahojte prosím poraďte menili by ste UM? Malý ma 5 mesiacov... Cca 2 mesiace mal moje mlieko ale kvôli operácii som musela prestať kojit, 1 a pol mesiaca bol na babylove, 1 a pol mesiaca na sunare a teraz ma 3 tyzdne bebu.
Zakaždým po cca 2 týždňoch tuha stolica, nekaka sam, stolica je tak kazdy druhy deň vacsinou musím už pomôcť rurkou potom co mame taku noc a deň ze len tlačí.
Začali sme prikrmy, snažila som sa dávať čo najviac takej zeleniny s vodou ako je cuketa, tekvica atd... Dúfala som ze to pomôže. Aj vodicky trochu vypije ale nic sa nezmenilo stale sa trápi, nonstop cvicime s nozickami aj masírujem brusko a polohujem na brusko ako sa len dá. Skusili sme aj kamilkovy čaj aj vlakninu od Beby. Probiotika davam.
Aj sab simplex aj coliprev sme davali ale žiadna zmena takže už nedavam nič z toho.

Zmenili by ste znovu mlieko? Uz 4 znacku? 🥺 Alebo čo ešte môže pomôcť? Ďakujem za rady 🙏

mikitilik29
22. júl 2023

A celkovo nemôže mať alergiu na mliečnu bielkovinu?

nykyta0071
23. júl 2023

Mozem sa opytat aku bebu pijete? pri dcerke sme tiez vyskusali viacero znaciek mlieka - babylove, sunar AR a aj Bebu. Nesedelo jej ziadne stale koliky a nie a nie sa vykakat. Najviac ju zapekalo z beba supreme pro, ale odkedy nam lekarka poradila bebu expret pro sensitive - z nej kakala pravidelne kazdy den. Urcite vyskusaj. Je vyrobena pre babatka s lahkymi traviacimi tazkostami a pri zapche.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz