Mám zmeniť mlieko pre 3 mesačného syna?

jespera
4. sep 2012

Maminy prosim o radu - mam 3 tyzdnoveho chlapceka, zacal klasickym nutrilonom - zapcha...presli sme na HA - celkom dobre, len velmi velmi casty plac, ziadny spanok cez den - tri hodiny denne a dost, vydrzat 3 hodiny bez mlieka nehrozi.....tak ma napadlo ci netreba zmenit mlieko, ked je taky stale nespokojny po nom....alebo su to len klasicke novorodenecke fanty...neviem...poradte...

liz_lemon
4. sep 2012

@jespera mozno ho boli brusko, skus mu ho masirovat v smere hodinovych ruciciek, alebo pritlacat nozky k brusku, alebo mu daj espumisan, to uvolnuje vetry

boska79
4. sep 2012

Tri hodinky spanku je dost... a ma tri tyzdne, uz ste vyskusali dve mliecka, spomal trochu.... a ak sa da pomoct kojeniu

katren
4. sep 2012

@jespera tiez si myslim, ze na 3 tyzdne su 2 UM vela.....mozno ma reflux, koliky, bolenie bruska....moze to byt cokolvek....hlavne, nemen tak casto mlieko....ved si poraiadne ani na to prve nezvykol a hned si mu supla ine....

monka_m
4. sep 2012

@jespera Ahojky! Ja som kojila rok, a potom sme prešli na UM, náš bol hodne dlho kolikový. Ja som mu začala dávať Nutrilon, keď ho každý ospevoval, ale u nás spôsoboval celkové nafukovanie, strašne z neho prdel a bolelo ho bruško. Tak som ho zmenila na Hipp. Dokonca, keď som mu ho ako dvojročnému skúšala dať opäť, tak bol z neho hrozne nafúknutý, opäť strašne veľa prdel a v noci začal zle spávať, tak sme sa vrátili k Hippu. Keď je uplačkaný, tak ho môže bolieť bruško si myslím tiež.

katren
4. sep 2012

@jespera a hlavne nam napis, kolko ma maly......3 tyzdne a 3 mesiace je dost rozdiel

jespera
autor
5. sep 2012

@katren ahoj, admin mi zmenil nazov temy....syncek ma 3 tyzdne...aspon by mohli poriadne citat a nie automaticky to menit....

katren
5. sep 2012

@jespera no mne sa aj zdalo, ze to bol iny nazov..... 😉

bambulka248
5. sep 2012

@jespera nám kojenie nešlo takže malý je od narodenia na um. pediatricka mi odporučila nutrilon tak som mu ho poctivo dávala. malý neustále vrieskal, prdel a mal kŕče. stale plakal a malo spinkal. dávala som aj espumisan a nepomohlo. kakal mi raz za 3 dni aj to s bolesťami. ked mal 3 týždne tak som preslla na bebu. samozrejme koliky úplne neodišli lebo to má skoro každé bábätko a koliky sa upravujú po 3 mesiaci ale veľmi sa to zlepšilo. kaka kazdy deň a je aj spokojnejší.

majusik1
8. sep 2012

@bambulka248 a davas mu obycajnu bebu?lebo presne aj ja mam taky problem.maly nekakal tak som z nutrilonu HA presla na obyčajnu bebu.lenze teraz neviem,lebo bebu mu davam len druhy den,a okrem toho ma v ustockach biely povlak tak je nespokojny,place,nespinka kludne..tak teraz neviem ci je to z mliecka alebo z toho povlaku..

bambulka248
8. sep 2012

@majusik1 áno dávam obyčajnú. nám sa to trochu upravilo tak po troch dňoch užívania.