Ahojte baby... maly ma 3 mesiaciky a davam mu nutrilon 1... prisla som o mliecko... lenze na nutrilone 1 je napisane ze na 5-6 mesiacov sa robi 210 ... lenze to je do 7 kg... maly ma uz teraz 7200g...mam teda prejst a 2ku? niekedy mu staci ked spravim 180, niekedy vypije aj 210...
Nebyva dvojka od polroka? Daj mu tolko, kolko pyta.
no mna pomylili tie kg... preto sa pytam ☺ takze od pol roka diky 😉
dvojku od polroka, teraz davaj jednotku a tolko, kolko chce, ked vypije 180, 210, tak vypije, ked nebude chciet, tak nevypije 😉 tie tabulky su orientacne, ani pre nasho hladosa neboli dobre, on tiez od malicka pil viac, ako tabulky kazali 😀
a ak mas dilemu, opytaj sa aj lekarky (ale pozor, mozno mas lekarku, co sa striktne drzi tabuliek). pokial babo papa, cika, kaka, primerane pribera a negrcka, tak nech pije, kolko chce 😉
Presne tak. Davaj 1 kolko chce. Moja je tiez taka. V 4 m. vypila niekedy celu 240ml flasu. Niekedy ledva 100ml. Tiez som zistovala ci nemoze uz 2. ked mala cas ze flasu pila kazdu hodinu a povedali ze v ziadnom pripade. Ze radsej dat viac prikrmu ak uz dokrmujes ☺
Teraz som si uvedomila ze ma 3mesiace tak len mliecko kolko mu ziada ☺
Urcite zostan na 1tke- prechadza sa na "vyssi stupen" podla veku a nie podla vahy. Kazdy stupen obsahuje presne to, co v tom veku dietatko potrebuje. Treba mu dat tolko mliecka kolko mu chuti a kolko potrebuje. Moje tiez nepili mnozstvo podla tabuliek.
Ahoj,ja som sa nikdy neriadila tabulkou na krabici,kolko ma toho mala vypit... dvojku som zacala davat od pol roka 🙂