Mám prevárať kojeneckú vodu?

19. feb 2024

prevárate dojčensku vodu? Môže dieťa zle kakať a prdkať po neprevarenej vode? Alebo mať nejaký iný problém?

patka06
19. feb 2024

Neprevárala som vôbec. problém by som hľadala inde, vodou to nebude

x_mery_x
19. feb 2024

Neprevaram

koniarova
19. feb 2024

Pri prvom preváraš, pri druhom dávaš kojeneckú neprevarenú a pri treťom priamo z vodovodu. 😁😁😁 To len na odľahčenie. Neprevárala som. Nemyslím, že z toho má problémy.

ivangeline
19. feb 2024

Uz len to,ze je v plastovej flasi je zle. Takze to je najskor jedno. ;D

autor
19. feb 2024

Ďakujem za odpovede😅😂len som chcela vedieť, či to má vplyv alebo nie. Až neublížim na žalúdok alebo čo. Lebo ja dávam do Polovice fľaše prevarenú z vodovodu a druhu polovicu dolejem kojeneckou a tak robím mlieko.

viestta
19. feb 2024

Kojenecku vodu prevarat nemusis, dietatu staci prevarat pitnu vodu z vodovodu. Kojenecka le ked nemas pristup ku kvalitnej pitnej vode z vodovodu

patka06
19. feb 2024

Prosím ťa, prečo tie vody miešaš??

slavomira236
19. feb 2024

@patka06 tiez nechapem to miesanie vody..zaujimave. neviem k comu dobre.

saxana000
19. feb 2024

@slavomira236 lacnejsie?iny dovod ma nenapada.

autor
20. feb 2024

@patka06 aby som mala mlieko v dobrej teplote, ako čakať kým sa mi varena voda vyliata z kanvice ochladí, keď maly je hladný

autor
20. feb 2024

@saxana000 o peniaze tu vôbec nejde 😃

saxana000
20. feb 2024

Ved ale.to.si mozes prevarit obycajnu aj den dopredu naliat do nejakej karafy alebo do flasky od.dojcenskej a bude studena a mozes miesat..naco kupujes ked aj tak prevaras.a z kanvice sa ti voda an tak neprevari iba zohreje. aby si z vody dostala dusicnany zarodky a ine veci ktore tam nemaju byt kvoli babetkivskemu brusku musi sa voda varit v hrnci na 100.stupnov minimalne 7.minut.takze.to robis aj tak uplne zbytocne a uplne zle...

patka06
20. feb 2024

Nemiešala by som, priprav si vodu správnej teploty do termosky.
Voda z vodovodu v konvici nie je prevarená - to robíš zbytočne.

nelka93
20. feb 2024

@patka06 no a evidentne už zisti kde je problém. Ak takto "prevara" vodu