Mám dávať štvormesačnému dieťaťu v noci umelé mlieko?

31. jan 2022

Nás maly bude mat 4 mesiace a v noci pyta papat 2x. Keď nedam tak place. Máte to aj vy tak? Známa mi povedala že nedávať, lebo moc priberá. Ale tak snáď ho nenechám hladného.

zojanka
31. jan 2022

Jasné, daj mu keď pýta. Čo ho necháš plakať? 🙂 a 2x za noc je úplne normálne, nepoviem keby 8x pýtal ....a deti v tomto veku priberajú neskutočne rýchlo, aj to je normálne a v poriadku 🙂

mon1806
31. jan 2022

Môj jedol mlieko do 3 rokov v noci a aj tri krát 😃😃verte že čajom som ho neodrbala a ani dlhé nočné plakania nepomohli proste mal potrebu jedného dňa akoby utalo, a vaše je ešte maličké preboha normálne mu dajte 🙄

petraj122456
31. jan 2022

Plače lebo je hladný preboha

bikarbona
31. jan 2022

2x papať v noci v 4 mesiacoch je v norme. Veď rozdeľ objem mlieka podľa toho, čo píšu na krabici, že môže dieťa vypiť za 24 hodín.

evica17
31. jan 2022

@bikarbona tak.to.na krabici je len orientacne, niektore vypiju viac, ine menej. Tym by som sa moc neriadila.

evica17
31. jan 2022

Ale.suhlasim, treba dat papat ked je hladny, a ze znama povedala ze moc.pribera ? No q co, nas bol maly.macko a ako sa zacal.hybat tak je coraz stihlejsi, oni to vybehaju.

mima172
31. jan 2022

Moja dcéra vtedy už v noci nepapala, no to len preto lebo proste nechcela. Keby pýta, tak dám, veď je to ešte malý drobec. Ach, tieto nevyžiadané rady okolia 😱

4stanka4
31. jan 2022

Moja bude mat rok a pol a v noci kludne stiahne 3x120ml takze takemu malinkemu babatku urcite daj.

ailiba
31. jan 2022

Určite mu daj.... Môjmu synovi som dávala 2x za noc do 9 mesiacov. Však by ho šľak trafil, keby nie. Teraz ma 2 roky a rozhodne nie je baculko, to sú hlúpe predsudky. Kojiť sa môže hoc aj celú noc, ale um dávať čím menej. A také hlúposti, akože po 3 mesiacoch dieťa musí späť celú noc a nepiť je riadna hlúposť. Možno niektoré deti to dajú, ale paušálne určite nie. Môj syn by preplakal celú noc, keby som mu nedávala... A načo je to dobre? Aj dospelí majú rôzne trávenie.

autor
31. jan 2022

@zojanka
@mon1806
@mon1806
@petraj122456
@bikarbona
@evica17
@mima172
@4stanka4
@ailiba ďakujem vam, to sú tie rady a len ma niektore vystresuju. Už nebudem pocuvat🙂 ale ak sa mozem ešte spytat, pije 120ml mliečka každé 3 hodiny a keď ide spat a v noci tiež tak. Vy ste dávali rovnako alebo viac, menej ml?

zojanka
31. jan 2022

Nas 4mesacny papal 180ml 6x denne.

hennyinnsbruck
31. jan 2022

Samozrejme ze daj juj to su rady boha tam😂

autor
31. jan 2022
ailiba
31. jan 2022

Rado sa stalo... Ja som dávala na noc viac (150ml)... Ale malý aj tak vypije, koľko mu treba. Niekedy vypil, inokedy nie. Vôbec netreba byť striktne.

lucia147852
31. jan 2022

Moja 4 mesačná pila 210ml 6-7x denne. Samozrejme že mu daj. Veď to chuda babo je hladne. Takéto úžasne rady jedným uchom dnu druhým von

sasitimi17
31. jan 2022

Boha to vážne sa tu toto pytas ? Ja nechcem rýpať ale niekedy tieto otázky sú cez limit už
Aby jedna matka nevedela ako kŕmiť svoje dieťa 🤦🏽‍♀️ Áno, samozrejme že mu daj mliecko… a daj podľa toho ako píšu na krabici koľko odmeriek

autor
1. feb 2022

@sasitimi17 ja viem ako kŕmiť a aj dám vždy papat keď pyta. Len ma zneistili pripomienkami,preto som si chcela tu len potvrdiť,ze robím dobre a je to normalne.

ailiba
1. feb 2022

Niektorí ľudia sú múdri ako rádio. Najhoršie je, keď ti radi matka 40 ročného človeka, ktorá si určite presne pamätá, čo bolo, keď syn mal 3 mesiace🤷‍♀️. Aj každé dieťa je iné. To, že niektoré dieťa prespalo celú noc od 3 mesiacov neznamená, ze sú také všetky deti. Ver si... ja viem, že každá mama chce to najlepsie... A preto je ľahké spochybniť, ale treba sa prispôsobiť svojmu drobčekovi. Prajem veľa sil💗

tomikejt
1. feb 2022

Môj ma rok a vypije 3 fľaše v noci 😄

mary240187
9. feb 2022

Ja by som bola rada keby pil ideme mat 3mesiace a poriadne nepapa vnoci 2x ledva 100ml a to už predtým vypil aj 140 a ráno ani po 4hodinach sa nenajedol len cucol a v brušku mu skvrka a dnes mal aj zelenú stolicu.
Ani na obed sa poriadne nenajedol tak je každú chvíľu hore už nechápem prečo takto pije bruško ho neboli ani reflux nemáme, Dr nič neporadila dnes som ho odvážila za 2tyzdne pribral ledva 200g predtým cez kilo mesačne