Ahojte, nakoľko môj syn bude mať budúci mesiac už rok a mne pomaly dochádza mlieko (kojím) rozmýšľam ci mu dat klasické krabicové mlieko alebo Kendamil.. Vraj je v ňom viac vitamínov ako v klasickom.. Váš názor a skúsenosti? Ďakujem 😊
@stela1996 ďakujem 😊
Viem ze um je nakladne.. ale dnes je na vyber vela cenovych kategorii, 🙂 myslim ze kazdy si vyberie
a ako tu pisala raz 1 baba.. je to aj investicia do zdravia na cely zivot pre dieta ❤️
@stela1996 samozrejme ja pre syna len to najlepšie chcem.. Som rada ze som ho mohla kojiť tak dlho, bála som sa ze prídem o mlieko skôr ale našťastie to dúfam stihnem do roka ešte potiahnuť 😁..
A po 1 roku kludne zavadzat mliecne vyrobky- jogurty, maslo, syry, smotanu, šlahacku,mlieko, tvaroh.. ale to skor do varenia.. omacky, kremove polievky, privarky.. ale moj nazor je ze na pitie ma ostat dietatku UM pre neho to je taky multivitaminovy koktejl🍹😉🍼
@stela1996 áno jasne chapem, už niektoré mliečne výrobky papame a chutia mu a nemá žiadnu reakciu zatiaľ tak som rada 😊
Obidvom synom som dávala kravské mlieko od roka, vlastne staršiemu skôr a sú zdraví bez alergií.
Jasné že UM 🍼 ma v nom vsetko co potrebuje na rast.. zo stravy to nema sancu vsetko ziskat..